Àudio SLA28: Un embaràs, llibres i clubs per conéixer

L’alcoiana Jessica Mataix és la protagonista del SLA28 amb una entrevista que ens mostra que estar embarassada no és sinònim d’estar-se parada: «Mentre em trobe bé, puc fer»

També escoltem el que fan des del Trail Villena Club en la secció de clubs, analitzem l’actualitat i viatgem amb la literatura, de la mà d’Ángel Sáez

Diumenge vam tindre programa. Per si te’l vas perdre, ací te’l deixem amb un enllaç directe (més avall). Va ser un programa per parlar amb persones sobre moltes coses de la vida, entre elles com es viu un embaràs si ets corredora de muntanya. És el cas de Jessica Mataix, que ens ho explica amb tota la naturalitat del món: «Ni estic malalta ni lesionada, només embarassada». Set mesos i en la recta final del seu estat, i amb ganes de seguir tant activa com li permeta el seu cos. Però el programa va donar per moltíssim: literatura de viatges, les seccions habituals com l’àudio de la setmana o els clubs, i l’actualitat, amb gent que guanya títols, carreres o simplement es fica en projectes que paga la pena explicar. És Sense Límits Aventura…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESTEM EN LA RÀDIO D'À PUNT

ESCOLTA EL PROGRAMA COMPLET

Mataix, activa

Jessica Mataix corria i corre. I està de set mesos. Bé, córrer, córrer, el que fa realment és participar en carreres a un ritme adaptat al seu estat. Sense més intenció que seguir activa. «La matrona i el metge m’han dit, que sent esportista i si em trobe bé, que puc fer». La corredora de l’Aper Alcoi ho explica: «Si no has fet mai esport, quan estàs embarassada no és el moment, evidentment, però si no tens dolor ni et molesta res i estàs acostumada a fer esport, no hi ha problema». De fet, conta Mataix que ara, quan està començant a estar més parada, és «quan està començant-me a fer mal l’esquena».

PUBLICITAT

Llibres, viatges, aventures

«Un viatge no necessita motius, no tarda en demostrar que es suficient en si mateix… Creus que vas a fer un viatge, però de seguida el viatge és el que et fa o et desfà». És el que deia Nicolas Bouvier, l’autor d’un dels tres llibres dels quals parlem amb el llibreter Ángel Sáez, de la llibreria Patagonia de València. Recomanacions per a viatjar per la Comunitat Valenciana, però també lluny, molt lluny…

PUBLICITAT

Trail Villena Club

El club organitza viatges en estiu, amb visites als Pirineus a les seues carreres, a «l’Aneto, a Cavall de Vent», explica Miguel Flor,  president de l’entitat. També fan diverses activitats a Villena com fan jornades… i organitzen el seu trail també. L’1 de novembre dirigeixen una eixida a la muntanya amb les promeses…  I en el dia a dia, cadascú entrena «quan pot, tot i que en el grup de whatsapp es van fent grups per entrenar». 

Tres protagonistes més…

En l’apartat d’actualitat vam parlar amb Xavi Tomàs (Serra Vernissa), que va guanyar la Trencacims Pauls. També ho vam fer amb Iker Ortiz, campió de bloc de la Comunitat Valenciana i que treballa per millorar en diferents aspectes: «L’any passat vaig competir en velocitat per primera vegada, i prou bé, la veritat, molt content». I vam escoltar a Ignasi Cardona, que ha començat amb el Vertical World Circuit…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA28: Un embaràs, llibres i clubs per conéixer […]
  2. “La gent no és empàtica, desconeix aquest món” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA28: Un embaràs, llibres i clubs per conéixer […]
  3. “Al desert t’oblides de tot” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA28: Un embaràs, llibres i clubs per conéixer […]
  4. Àudio SLA31: Madèira, Muztagh Ata, prevenció… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA28: Un embaràs, llibres i clubs per conéixer […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »