Laia Cañes i Antoñico, al Mundial

La cita serà a Portugal el 8 de juny amb dos representants del trail valencià en un combinat format per huit homes i huit dones

L’àrea tècnica de la Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) ha fet oficials els noms dels atletes que representaran a Espanya en el Campionat del Món de Trail Running. Entre ells hi haurà dos representants del trail de la Comunitat Valenciana. En dones estarà la subcampiona del món, Laia Cañes. En homes, un corredor que s’havia autoexigit estar en la llista: Antonio Martínez, Antoñico. Les muntanyes portugueses de Miranda do Corvo seran testimoni el pròxim 8 de juny de la competició.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El passat és per ser optimistes

Espanya compta amb nou medalles individuals i set per equips en les quatre últimes edicions. El 2018 les medalles mundials es van repartir a les muntanyes de Castelló en un Penyagolosa que va veure com la selecció acabava campiona per equips tant en homes com en dones, i aconseguia el doblet de Luis Alberto Hernando (or) i Cristofer Clemente (plata), i especialment, el subcampionat de la castellonenca Laia Cañes.

PUBLICITAT

8+8

Amb el record encara a la retina de l’edició passada del Mundial al Penyagolosa, la direcció tècnica i esportiva ha seleccionat dos potents equips formats per 8 homes i 8 dones. En categoria masculina participaran Luis Alberto Hernando, Cristofer Clemente, Zaid Ait Malek, Antoñico Martínez, Borja Fernández, Albert Pujol, Andreu Simón i Pablo Villalobos. En dones, figura a la llista la subcampiona de 2018, Laia Cañes, que estarà acompanyada per Gemma Arenas, Sheila Avilés, Anna Comet, Azara García dels Salmons, Montserrat Martínez, Marta Molist i Mónica Vives.

PUBLICITAT

La satisfacció d’Antoñico

Satisfacció màxima va demostrar Antoñico Martínez en saber que, matemàticament, estaria en la llista de la selecció. Va ser un parell de dies que ho va saber, i això deia en les seues xarxes socials: «Això no s’acaba aquí, seguirem treballant dur i amb moltíssima il·lusió per tal d’arribar el més amunt possible, sempre amb els peus a terra i sabent d’on venim». Cal recordar que Antoñico va decidir deixar de banda totalment l’orientació, per apostar fort pel trail: «No sé quin serà el resultat final de tota aquesta bogeria del trail, però el que sí sé és que el camí ho estic gaudint, i molt».

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »