Programa SLA29: Joëlettes, Vila Cornelius, Cape Epic…

Sense Límits Aventura entrevista el col·lectiu Cazarettos per conéixer de prop el que fan i la seua lluita per la inclusió en el món de la muntanya de les persones amb discapacitat 

Farem senderisme per la Vila Cornelius de l’Ènova, en una ruta que combina història, cultura i una miqueta d’esport; la cita, diumenge a les 15:00h en la ràdio d’À Punt

No hi ha setmana de vacances per a Sense Límits Aventura. Per això hem preparat un programa en què parlarem amb els Cazarettos, el col·lectiu que lluita per la inclusió en la muntanya de les persones amb discapacitats. Coneixerem, de la mà de Jaume Barrantes i Víctor Cerdà, què són i com s’utilitzen les joëlettes, les cadires per portar les persones que no poden accedir a la muntanya. També viatjarem a Àsia de la mà de David Palmer, que busca trails a l’altra part del món, i a Sud-Àfrica amb Ricardo Requeni, que va participar en la passada edició de la Cape Epic… El programa el completem amb una visita a l’època romana però ací a prop, a l’Ènova, a la Ribera Alta, per fer senderisme per la Vila Cornelius de la mà de Salva Blanco. La cita és el diumenge, a les 15:00h en la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS EN À PUNT

TOTS ELS PROGRAMES, TOTS ELS SLA, AL TEU ABAST

Entrevista amb joelettes

Era un col·lectiu que estava pendent de tindre-lo en el programa. Les carreres, no totes però sí moltes, inclouen les joelettes, que són les cadires que transporten persones que, pel seu propi peu, no poden anar a la muntanya. De la mà de molta gent que els ajuda, ho fan. I és això del que parlarem amb Jaume Barrantes i Víctor Cerdà durant el programa del diumenge, en l’entrevista de la setmana. Què són, com funcionen, com portar-les, en quins projectes treballen des dels col·lectius… tot, en el Sense Límits Aventura.

PUBLICITAT

Romans a l’Ènova

La secció d’experts d’aquesta setmana ens durà a fer senderisme amb Salva Blanco. Ho farem pel PR-CV 454 de la sensa històrica-paisatgística de l’Ènova. Una ruta que ens portarà a l’època romana amb la visita a les canteres i la Villa Cornelius que es va descobrir fa relativament poc. Una caminada que ens aportarà història, cultura i una miqueta d’esport.

PUBLICITAT

Córrer ben lluny

Les ganes de córrer no saben el que són les fronteres, perquè hi ha gent que les passa amb molta facilitat… tanta que arriben molt lluny. El primer protagonista serà David Palmes, un valencià de Villalonga (La Safor) que se’n va anar a la Xina per competir i, ja que va, sumar punts per al UTMB.

La Cape Epic

Ricardo Requeni va en BTT… fa molts altres esports però amb la seua bici se’n va anar a la Cape Epic de Sud-Àfrica. Va ser ‘finisher’ i ens explicarà l’experiència en una de les carreres de bicicleta de muntanya més exigent i maratoniana del món. Requeni, que és president del Club de Siete Aguas de BTT, va viure des de dins esta cita internacional.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »