Àudio SLA29: Joëlettes, de ruta per l’Ènova i…

El programa d’ahir va servir per acostar els Cazarettos i les seues cadires, el que fan, com ho fan i, sobretot, per què ho fan… pur amor a les persones amb discapacitat

També ens acostem a l’Ènova per fer senderisme, i viatgem a Sud-Àfrica i la Xina amb un biker i un corredor de trails, Ricardo Requeni i David Palmer… tot això i molt més, al Sense Límits Aventura

Aquest ha sigut un programa per parlar de la gent que lluita per una integració total amb la muntanya. Sí, amb limitacions, però sempre intentant que siguen les menys possibles. Els Cazarettos van estar amb Sense Límits Aventura per explicar el que fan, la carrera que organitzen i el que els envolta… però no van ser els únics en passar per l’hora d’aventura i muntanya de la ràdio d’À Punt: vam anar a Sud-Àfrica amb el biker Ricardo Requeni, que va fer la Cape Epic, i amb David Palmer, que es va llançar cap a la Xina per córrer la llarga distància… tot això, adobat amb el nostre senderista preferit, Salva Blanco, que ens va portar a l’Ènova a veure romans…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA SLA

EL PROGRAMA COMPLET, A LA CARTA

Entrevista als Cazarettos

Jaume Barrantes forma part dels Cazarettos, com ho és Víctor Cerdà. El primer va estar en l’estudi i el segon, per una indisposició, ens va atendre via telefònica des de casa. Els dos van explicar la vivència de transportar les persones amb discapacitat en les cadires joëlettes. Barrantes afirmava que la seua filla «ho nota» i que es nota que la fa més feliç. I es tracta d’això. També van aprofitar per explicar el cas de les cadires: «Les organitzacions a vegades tenen por al que fem perquè, simplement, no saben exactament què és això de les joëlettes». Un camí que està fent-se per arribar a l’enteniment entre tots.. L’entrevista, al final del programa en l’àudio que ací vos hem penjat. 

PUBLICITAT

A la Vila Cornelius

L’Ènova és a la Ribera Alta i entre els seus atractius està la ruta que ens va proposar el nostre expert en senderisme, Salva Blanco. La ruta escollida passa prop de la Vila Cornelius i alguns indrets més, amagats i poquet a poquet a la vista de tots, de l’època romana. Un PR-CV 454 per fer en família i gaudir de la història i la cultura del nostre territori. «La Vila Cornelius no es pot visitar», recordava Blanco, però sí altres llocs que ens sorprendran.

PUBLICITAT

Cape Epic en primera persona

Ricardo Requeni, és president del club de BTT de Siete Aguas però, més enllà d’això, és part del programa perquè es va atrevir amb la passada edició de la Cape Epic, a Sud-Àfrica. «La carrera la gaudeixes cada metre, una vegada arribes a meta t’esperen i tenim menjar, servei de massatge i tenda individual… només t’has de preocupar de córrer», explica… Però Requeni conta això, i més, sobre una carrera de la qual no tothom pot dir, com ell, que és finisher.

De Villalonga a la Xina

David Palmer és de Villalonga, a la Safor. És un corredor de trails que un dia va dir que la Comunitat Valenciana se li havia quedat xicoteta… Va començar en «això de córrer fora de casa» quan va fer amb uns amics una de les proves de UTMB, «i ja l’any següent vaig anar a les Açores, després Madeira, i enguany un poquet més lluny, allà a la Xina». Ens explica la seua experiència, i la seua manera de veure les competicions lluny de la terreta. Una aventura amb la qual també va viure moments especials per al record que explica durant el programa…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. “Hi ha corredors que han tingut actes desafortunats de disciplina” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA29: Joëlettes, de ruta per l’Ènova i… […]
  2. “Al desert t’oblides de tot” | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA29: Joëlettes, de ruta per l’Ènova i… […]
  3. Àudio SLA31: Madèira, Muztagh Ata, prevenció… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA29: Joëlettes, de ruta per l’Ènova i… […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »