El Club Trail Villena

Villena viu l’esport i la muntanya, i el seu club és la seua senyera… parlem d’ell en el programa Sense Límits Aventura

El Club Trail Villena té com a principal activitat la muntanya, “tot i que hi ha gent que fa asfalt”, afirma el seu president, Miguel Flor. En el programa de ràdio de Sense Límits Aventura va explicar les coses que fan des d’aquesta entitat que es caracteritza per estar sempre present en la majoria de carreres de la Comunitat Valenciana.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

CLUB TRAIL VILLENA

LA SECCIÓ DE CLUBS, A PARTIR DEL MINUT 27:55

Socis i ‘simpatitzants’

El Club Trail Villena naix l’any 2013 i en l’actualitat suma 93 socis, dels quals “26 són xiques i 67 xics”. A més, té 27 “simpatitzants”, segons explica el seu president, Miguel Flor. És gent que s’ha federat amb ells però que no són socis, sinó que fan BTT o senderisme.

PUBLICITAT

Què organitza?

El club organitza dues carreres al llarg de l’any. Una és “la mitja marató de Peña Rubia, del Xitxarra Trail”. Però també el Club Trail Villena és l’encarregat de dur a terme el Campionat Autonòmic de Carrera Vertical de la FEMECV. Aquest any, com a novetat, han fet també “l’Entreviñedos Trail, que era una petició de l’Ajuntament”, explica Flor, un guant que el club de Villena va agafar el passat 14 d’abril.

PUBLICITAT

Eixides i viatges

Però el club és molt més actiu. En estiu sobretot és quan organitza viatges. Com “Carros de Foc, Cavalls de Vent, viatges a l’Aneto, a Benasque, i també el dia de l’esport en el carrer”, on instal·len a Villena “una carpa per explicar tot el que fem des del club”.

Amb les promeses

Una de les activitats que també es fan des del Club Trail Villena és que l’1 de novembre queden amb el Club Promeses Villena per a fer “una eixida a la muntanya”. També en el repte de la igualtat fan suport amb la participació de diversos membres del club en pujar al Mulhacén, activitat que aquesta vegada ha sigut tot un èxit.

Com entrenen?

“Cadascú entrena com pot perquè cadascú té el seu temps”, afirma el president. Però, “sí que en el grup de whatsapp de quan en quan es queda per entrenar junts, es fan grupets”. En carreres oficials o entrenaments oficials van molts a participar, i són eixos moments en els que es fa més grup. Per a obtindré més informació, estan en www.trailvillena.com o en el seu Facebook.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »