De Villalonga a Hong Kong

David Palmer es va aficionar als trails i ha acabat corrent lluny, molt lluny

És un turisme esportiu que el va portar, enguany, a Xina a córrer la Trans Lantau

David Palmer és de Villalonga i va passar de córrer carreres populars a passar-se a la muntanya, augmentar la distància que corria però també la que feia per poder estar en la línia d’eixida. Enguany ha estat a la Trans Lantau, a l’illa Lantau al costat de Hong Kong. Escoltàvem la seua experiència al programa Sense Límits Aventura.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pura muntanya a Hong Kong

En un principi es pot pensar que, en ser Hong Kong, tot haurien de ser cotxes i contaminació i gratacels. Doncs no. Explica David Palmer que era un ultra de 100km amb 5.800 positius i que era “en plena natura, molt salvatge i amb molta vegetació”. Una sorpresa agradable per córrer a l’altra part del món.

PUBLICITAT

Turisme i esport

“Vaig acabar allà de pura casualitat”, explica Palmer. “Simplement buscava una cursa fora de casa, per Àsia però res concret, que coincidira en la data que tenia pensat anar”. Així, va entrar en la pàgina de la ITRA “i la que més em va convèncer, cap allà vaig anar”. Va resultar una cursa “amb una organització similar al que pugues tindre ací”. El que sí es va trobar va ser “la barrera de l’idioma, però per sort a Hong Kong et pots fer entendre amb anglès amb tot el món”. En tot cas, afirma, “no hi ha grans diferències entre córrer ací o córrer allà”.

PUBLICITAT

Millor del que esperava

Palmer es va presentar a la Trans Lantau “amb la idea de fer unes 18 hores”. Però, es va trobar, diu, “amb 16 hores”. Per tant, va acabar “molt content, un poc per dalt de les meues expectatives”. Això sí, va veure “molt de nivell, amb molt de francès i molt d’asiàtic”.

I com arriba ací?

“Vaig començar en estes curses per l’afició a la muntanya i perquè solia fer carreres populars de 10km”, explica el corredor de Villalonga. “Vaig anar clavant-me, cada volta una més llarga”, i fins que ha arribat al nivell actual. Va anar al Mont-Blanc, després a les Açores… “i l’any passat la de Madèira, i enguany més lluny, allà a la Xina”. Allà l’aventura ha sigut passar-se dos setmanes “amb la motxilla al coll pegant voltes per Xina sense saber l’idioma”. Experiències que dona la vida i l’esport.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »