Cap de setmana amunt i avall

Socarrats a Forcall, Canicross a Borriol, trails a Favara i Gátova i molta BTT també…

Ja tocava un cap de setmana de batalla de la bona. De les que trobàvem a faltar amb una agenda plena de competicions. De trails en tenim uns quants, a Favara, a Gátova, també a Forcall on es combina amb BTT, i de bicicleta tot terreny, pareu atenció: a més de Forcall, Moixent, Onda i la Sesgueña, a Ademús.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Socarrats a Forcall

El dissabte es disputa la Marxa BTT Socarrats de Forcall, que és la primera prova del cap de setmana de gran intensitat de la localitat castellonenca. És dissabte el moment de les dues rodes amb 47km o 34km de distància, mentre que el diumenge la carrera aparca les bicis per fer un trail de 24km o bé de 12km. Tot, dins del format Bttrail Socarrats 2019 que arriba a la tercera edició enguany. A més, molts noms propis, i entre ells, Laia Cañes. La subcampiona del món prepararà el Mundial a Forcall…

PUBLICITAT

Gátova i Favara

El Trail de Gátova és una de les aventures del cap de setmana. Perquè aporta tres distàncies i això li dona molt de joc. Hi ha la marató de 42km, la mitja de 21km i la prova de 10km per a qui no vullga tanta batalla. És a dir, hi ha terreny per a tots els nivells. La cita és diumenge. També es disputa diumenge el V Trail Senglars, a la localitat de Favara. Una carrera amb 21km, 10km, i la senderista de 6km.

PUBLICITAT

Canicross a Borriol

També hi ha una carrera particular. De les que no es disputen tots els caps de setmana. Ni molt menys. Es tracta del Canicross de Borriol, que a més forma part del Circuit Canicross de Castelló. Serà el dissabte, a partir de les 09:30 hores, amb eixida i arribada des de la Plaça dels Arbrets i amb una distància de 4,7km.

BTT a…

La bicicleta, a més de tindre cita a Forcall amb el Socarrats, també es veurà diumenge a la II Marxa BTT Moixent, corresponent al Circuit BTT La Ribera. Igualment diumenge, hi haurà prova a Ademús, amb la III XCM CV La Sesgueña Bike Race, i també a Onda, amb la BTT Onda, del Challenge BTT Maratón Diputació.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »