Programa SLA30: Sables, la Fira del Llibre i més…

El programa d’aquest pròxim diumenge canvia d’horari: serà a les 16:00h

En el programa escoltem dos dels sis valencians a la cursa més dura pel desert del Marroc

És cap de setmana d’eleccions però continua havent programa. El Sense Límits Aventura (diumenge, a les 16:00 hores, en la ràdio d’À Punt) comptarà amb la seua horeta d’aventura. En esta ocasió tindrem en l’estudi a dos homes que han disputat la passada edició de la Marató dels Sables, al Marroc. Seran Ximo Rel i Teo Javaloyes. Ens explicaran l’experiència. Però, també ens quedarem a casa, perquè estem en plena Fira del Llibre i Ángel Sáez ens portarà novetats, signatures d’exemplars i alguna sorpresa… i tindrem l’actualitat per parlar amb el ja ex-seleccionador valencià de carreres de muntanya, Alejandro Galindo, a més de l’agenda, i escoltarem Laia Cañes i Antoñico Martínez després de saber que estaran en el pròxim Mundial de trail a Portugal amb la selecció espanyola.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS

TOTS ELS PROGRAMES, ACÍ

La Marató dels Sables

Fins a sis valencians van estar al Marroc en la passada edició de la Marató dels Sables. Comptarem almenys amb dos d’ells per contar-nos com van viure aquella aventura física i també mental. Perquè ja ho diuen, que en els Sables mana el cap… són 250km amb molta calor i, molts d’ells, amb dunes, sorra on només es pot caminar, caminar i caminar…

PUBLICITAT

Fira del Llibre

La Fira del Llibre de València s’ha inaugurat aquest dijous i estarà oberta fins el diumenge dia 5. Comptarem amb Ángel Sáez, de la llibreria Patagonia, que ens portarà exemplars nous i ben diferents per acostar la muntanya i la natura als més xicotets però també als majors, amb llibres de tot tipus, recomanacions, signatures i els horaris complets.

PUBLICITAT

Actualitat amb…

Tres testimonis tindrem de l’actualitat. Dos d’ells estaran en el pròxim Mundial de trail que es disputarà a Portugal. Es tracta de Laia Cañes i Antoñico Martínez. Els dos ens contaran les seues sensacions després de saber que estaran en la competició mundialista. El tercer és el ja ex-seleccionador valencià de carreres per muntanya, Alejandro Galindo, que explicarà la seua versió després que haja anunciat que no continua al càrrec.

Club d’Algemesí

I, a més de l’agenda i les notícies breus, tindrem la secció del club. Esta vegada serà el torn per al Col·lectiu d’Amics Muntanyencs d’Algemesí (CAMA). Ens explicaran el que fan, com ho fan, quan entrenen, i que tenen previst fer alguna coseta especial de cara a la tardor, quan celebraran els seus 25 anys de vida.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »