Antoñico: “Al Mundial, a aprofitar al màxim”

“Enguany estic doblement contenta perquè m’acompanya Antonio”, assegura Laia Cañes

Parlen els dos representants del trail de la Comunitat que estaran en el Mundial del 8 de juny

En el Sense Límits Aventura havíem de parlar amb dos dels protagonistes de la setmana. Laia Cañes i Antoñico Martínez han estat seleccionats per Espanya per estar al Mundial del 8 de juny a Miranda do Corvo, a Portugal. “Saber que estic a l’equip em fa molt feliç”, assegura el corredor d’Onil. “Ara toca afinar als entrenaments”, recorda l’actual subcampiona del món.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

DES DEL MINUT 15:40

ESCOLTA A LAIA CAÑES I ANTOÑICO MARTÍNEZ

Laia perfila

Laia Cañes tenia el bitllet per al Mundial gràcies al seu subcampionat de l’any passat al Penyagolosa. Ara s’ho mira amb una gran satisfacció: “Estic molt contenta per la convocatòria oficial, que aquest any venia un poc per via directa per haver aconseguit el podi l’any passat”. Això sí, té clar que ha de polir detalls d’ací fins a la data de la carrera, per arribar en les millors condicions: “Ara toca afinar els últims entrenaments i fer tot el possible perquè eixe dia isca tot el treball que hem fet”. Entre els entrenaments, ahir va córrer al Trail Socarrats de Forcall… amb victòria.

PUBLICITAT

“Doblement contenta”

Però el 8 de juny serà especial perquè per a Laia Cañes és també important el fet que hi vaja al Mundial acompanyada. En homes correrà amb Antoñico Martínez, i la corredora de la Vilavella ho recordava: “També enguany estic doblement contenta perquè m’acompanya Antonio, un altre corredor de la terra, i esperem fer un bon i un gran paper al Mundial de Portugal”.

PUBLICITAT

Era un objectiu

Antoñico es va plantejar l’opció del Mundial molt seriosament. La volia. Era un objectiu de temporada i no ho va amagar en cap moment. S’ho ha treballat molt i ací té ara el resultat. Per això, està “molt content amb la classificació”. I ho explica: “Al principi de temporada ens vam plantejar aquest repte. Sabíem que era difícil pel planter de corredors que anaven i pel pas a la distància marató, que encara no havia tocat cap”.

Entre els millors

“Ara saber que estic a l’equip em fa molt feliç”, assegura el corredor d’Onil, que va ser la setmana passada un dels destacats al Nacional d’orientació disputat a Astúries, on va ser segon. “Crec que el Mundial serà una oportunitat molt bonica i aniré a intentar a aprofitar-ho al màxim. Sempre motiva moltíssim córrer amb els millors del món i crec que anirem a gaudir-ho molt”. No és per a menys…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »