Àudio SLA30: Pel desert i la fira que enamoren

El Sense Límits Aventura del diumenge ens porta a la Marató dels Sables amb Ximo Rel i Teo Javaloyes i ens deixa passejant per la Fira del Llibre amb novetats sobre muntanya i aventura

L’actualitat ens duu a escoltar als valencians que estaran en el Mundial de trail, a l’ex-seleccionador de carreres per muntanya i molt més

Calia entrar en profunditat en molts temes, i al Sense Límits Aventura del diumenge ho vam fer. Vam viure una entrevista per portar-nos al desert del Marroc amb dos dels valencians que van anar a la Marató dels Sables… vam escoltar els dos valencians que van al Mundial de trail, i també al ja ex-seleccionador valencià, Alejandro Galindo… però també vam parlar de trail per a xiquets a Castelló, i de la Fira del Llibre de València, de la mà d’Ángel Sáez.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS EN LA RÀDIO D'À PUNT

EL PROGRAMA COMPLET

La Marató dels Sables…

La Marató dels Sables és una carrera extraordinària en la seua duresa. D’això en saben els sis valencians que hi van anar. En vam tindre dos d’ells al programa. Teo Javaloyes, de València, i Ximo Rel, de Meliana. Javaloyes destacava el patimanet, i sobre tot «el tema de la calor, perquè allà són 15 o 20 graus més», i com de dur es feia. Rel, per la seua part, recordava que enguany «hi ha hagut moltes nits de vent, i et despertaves, i molt cansat». L’experiència completa, en una llarga entrevista a la part final del programa.

PUBLICITAT

La Fira d’aventura…

La Fira del Llibre de València ha obert les portes als jardins de Vivers. Allà hi és el nostre llibreter Ángel Sáez, de Patagonia, que ens posava sobre la pista d’horaris, què veure i què fer fins el 5 de maig. El que ells tenen és «quasi tot guies locals, però també tindrem signatures de llibres», tot i que no poden tindre a les paradetes tot el que tenen en les llibreries. El que sí que hi ha és «descomptes del 10%». «És època de guies de viatges, de guies locals també, i la literatura de viatges en tercer lloc», explica Ángel Sáez, que parla d’un públic «del més variat».

PUBLICITAT

Galindo parla…

La FEMECV ha decidit prescindir del seleccionador de carreres per muntanya, Alejandro Galindo. Des del programa vam voler parlar amb la FEMECV i amb el ja ex-seleccionador, però només ho vam poder fer amb aquest últim. Galindo va explicar que el que no volia fer és saltar-se la normativa disciplinària. «Una de les primeres coses que vam fer era una normativa amb uns deures i obligacions, una cosa normal, i entre elles està el règim disciplinari. I hi ha esportistes a la Comunitat que corren molt, però en disciplina han tingut actes no afortunats». Galindo ho relata…

Algemesí i el seu club

Entre els altres molts temes, vam escoltar el president del Col·lectiu d’Amics Muntanyencs d’Algemesí, el CAMA, que parlava dels actes que faran en la tardor: «Tenim pensades unes jornades, tallers, xarrades…». Celebren els seus 25 anys de vida. «Vam crear el grup quan joves, ara hem passat a ser pares i tenim de tot», assegurava Vicent Josep Esteve. Però hi ha més, com la Dip Cast Trail Kids que es disputa a Castelló dirigida a la base i que la coneixem de la mà de Lola Peñarrocha.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Àudio SLA31: Madèira, Muztagh Ata, prevenció… | Sense Límits Aventura - […] Àudio SLA30: Pel desert i la fira que enamoren […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »