Setmana de Fira i llibres d’aventura

Ángel Sáez ens va explicar el que oferiran a la Fira del Llibre de València, que se celebra fins el diumenge dia 5

La Fira del Llibre de València estarà fins el dia 5 de maig als Jardins de Vivers. Allà estarà el nostre expert en literatura d’aventura i muntanya, Ángel Sáez. Va passar pels nostres micròfons per explicar-nos el que s’ofereix en aquesta edició.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA EL QUE ET POTS TROBAR A LA FIRA DEL LLIBRE

A PARTIR DEL MINUT 23:45

Novetats i més

“Portem una representació del que tenim a la llibreria, perquè no podem portar-ho tot”, però sempre amb els llibres “que han destacat al llarg de l’any o que són novetats”, explicava Sáez. Per exemple, deia, “estem a l’espera de dos llibres que han d’eixir d’impremta ja: un de Walter Bonatti, de l’editorial Desnivel,  però no sabem ni tan sols el títol; i un nou llibre de l’editorial Cultura Ciclista, d’Ainara Hernando, ‘Cuando fuimos los mejores’.

PUBLICITAT

Els més demanats

Però no seran els únics. També tindran llibres “molt demanats pels lectors”, com ara ‘La montaña y el arte’, d’Eduardo Martínez de Pisón, o ‘8.848’, que va ser l’últim premi Desnivel, “llibres que han funcionat molt bé i amb molta demanda”. Per tot el que s’expose s’aplica un 10% de descompte fins el 5 de maig. També “molts clients esperen esta època per comprar guies de viatge”, afirma Sáez, “i també els temes locals, l’excursionisme de la Comunitat Valenciana, i en tercer lloc la literatura de viatge i de muntanya. El públic és molt divers… els visitants són molt variats”.

PUBLICITAT

Aposta pels infants

La Fira serveix, segons Sáez, de la llibreria Patagonia, “per captar nous lectors, a xiquets i xiquetes que s’inicien en el món de la lectura de muntanya”. Enguany es farà una aposta pels llibres infantils, i per això ens va portar uns exemples. ‘La increïble conquista del Mont-Blanc’, de Pierre Zenzius, “que conta eixa història de conquesta, i molt ben il·lustrat”. ‘Intrépidas’, on es conten les aventures d’exploradores “que al llarg de la història s’han destacat pels seus viatges, des de la primera dona que va coronar l’Everest, o la primera dona que va creuar en avió l’Atlàntic, o la primera dona que va eixir a l’espai… i tot amb unes il·lustracions molt boniques”. O ‘Aventuras al aire libre’, amb molts “trucs i consells per als joves que s’inicien en la muntanya, on s’explica com seguir un rastre, com muntar un campament o saber l’hora amb el sol o les estrelles… molt didàctic”.

Horaris

La fira està oberta, els dies laborables de dilluns a dijous, d’11:00 a 14:00, i de 17:00 fins les 20:30. Divendres, cap de setmana i festius, d’11:00 a 14:30, i de 16:30 a 21:00. A més, alguns dies hi ha concerts nocturns, i voluntàriament algunes llibreries allarguen el seu horari. A més, hi haurà diferents actes i signatures, com per exemple del ‘Cuaderno de campo para niños’, amb excursions per als més xicotets, amb activitats, i autors de Samaruc, de Sargantana, de Vinatea…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »