Algemesí està de celebració

El Col·lectiu d’Amics Muntanyencs d’Algemesí, el CAMA, compleix 25 anys de vida

La secció de clubs del programa Sense Límits acosta a aquesta entitat de la Ribera

El Col·lectiu d’Amics Muntanyencs d’Algemesí, el CAMA. Compleix enguany 25 anys i estan preparant la celebració per a després de l’estiu. Ja van acollir l’última cita de la Copa d’Escalada en bloc, i tenen preparades moltes idees més. En el Sense Límits Aventura d’À Punt parla de l’entitat el seu actual president, Vicent Josep Esteve, d’un club que ha passat d’estar creat per gent jove a tindre tots xiquets que garanteixen la continuïtat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

LA SECCIÓ PER CONÉIXER ELS CLUBS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

EL CLUB, EN EL MINUT 34:00

Totes les disciplines

El club comença en 1994. Des del Col·lectiu d’Amics Muntanyencs d’Algemesí es té una mentalitat de “club esportiu de muntanya” i el que fan és “seguir amb la filosofia inicial, activitats a la muntanya, senderisme, barrancs, espeleologia, alpinisme, escalada i també trail”, segons afirma el seu president, Vicent Josep Esteve.

PUBLICITAT

L’evolució

Com moltes entitats, es va crear per un grup de “gent jove, sense xiquets”, explica Esteve. Però tot canvia, i amb el creixement de les persones els estats familiars van canviant. “Ara som pares i tenim xiquets des de 4-5 anys”, assegura Esteve, que deixa clar que el CAMA acull persones molt joves però també d’una llarga edat que continuen en l’entitat.

PUBLICITAT

Organització per Whatsapp

El CAMA treballa amb “una programació trimestral”. Es publiquen les activitats, i “la gent s’organitza per grups de whatsapp, hi ha un grup per cada secció”. A banda, tenen “les activitats en conjunt, com algun esdeveniment, algun taller, una formació o alguna eixida conjunta com les que tenim de convivència, en un algun refugi per fer activitats…”.

Pels 25 anys…

No sempre es compleixen 25 anys. És una data important, i per tant des del CAMA es plantegen diverses activitats: “Per al 25 aniversari tenim pensat, per al mes d’octubre o novembre, unes ponències, unes xarrades o tallers. No tenim les dates tancades, però s’està parlant de fer tot tipus d’activitats”. Caldrà esperar per concretar-les i estar ben atents.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »