Carreres ‘a manta’

Cap de setmana de proves emblemàtiques i oficials al llarg de la Comunitat Valenciana

Enguera celebra l’Umbria La Plana, Todolella el Nacional de trail RFEA, Elx el Nacional individual i Autonòmic de marxa nòrdica… i també molt de triatló

El cap de setmana és per a tornar-se bojos. Carreres per tot arreu. De dalt a baix de la Comunitat Valenciana, i de trail, de marxa nòrdica, de triatló… I a més amb Campionats autonòmics, nacionals i curses emblemàtiques de les que cal fer alguna vegada en la vida. Així que no ens queda una altra que esperar que ho tingueu clar. Ací van:

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

L’Umbria La Plana d’Enguera

El Umbria La Plana d’Enguera és la prova més destacada del cap de setmana. Inclou els seus 20,5km amb 1.500m /+, l’Speed Trail de 10km amb 800m /+, la marxa senderista de 10,00km i 600m /+, i la novetat d’enguany, amb el Canicross, de 8,00km i 400m /+. Tot per al diumenge dia 5, des d’Enguera i organitzat pel Club de Deportes Trail Umbría La Plana.

PUBLICITAT

Nacional RFEA a Todolella

Una altra de les cites més importants del cap de setmana és a Todolella, a la província de Castelló. Allà es disputa, diumenge, el Campionat d’Espanya de trail de la Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA). A més, hi ha cursa amb tradició a l’Alcúdia de Veo, també amb el debut del Dipcas Trail Kids, dissabte, el mateix dia que hi ha competició a Xodos amb la Marató del Penyagolosa.

PUBLICITAT

Triatló, amb molt…

El triatló està en plena efervescència i aquest cap de setmana n’és un exemple. Es disputa el KOA Distance, una cita que comença divendres i acaba diumenge combinant natació, ciclisme i carrera a peu en tres jornades a prop de la capital del Túria. Però també se celebra dissabte el VII Infiniti Half triathlon Peníscola, una de les cites emblemàtiques, o el XI Triatlón per relleus Platja de Gandia, corresponent a la Lliga de Clubs Caixa Popular. I el que no podia fallar, un triatló més que diferent, el Triatló de Muntanya de Benagéber, una cita especial amb kaiak inclòs.

Autonòmic de Marxa Nòrdica

Elxes torna a vestir de gala per rebre una nova competició d’alt nivell de marxa nòrdica. Es tracta del Campionat Autonòmic que organitza el Club Costa Blanca Elx, a més de ser Campionat d’Espanya individual i per Federacions autonòmiques. La cita és dissabte a partir de les 17.30h.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »