Programa SLA31: Madèira, salut, Muztagh Ata…

El programa torna al seu horari habitual: diumenge, a les 15:00h en la ràdio d’À Punt

Viatjarem a Madèira, al desert del Marroc, intentem pedalejar baix una pluja que no para, i preparem una expedició al Muztagh Ata

Es pot fer ultra trails a Madèira, parlar de la salut en les llargues distàncies, lluitar contra la pluja en bici o pensar en l’ascensió a un set mil… tot a l’hora… això és Sense Límits Aventura i, efectivament, podem. Entrevistarem tres representants valencians a l’Ultra Trail de l’illa portuguesa: Roberto Juan, Rubén Lázaro i Víctor López… i tindrem les nostres seccions habituals. És un programa de llarga distància, en una hora de ràdio. T’ho perdràs? Ja ho saps, diumenge, a les 15:00h en la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

DEL PRIMER A L'ÚLTIM

ENLLAÇ DIRECTE A TOTS ELS NOSTRES PROGRAMES

Els herois de Madèira…

L’illa portuguesa de Madèira va viure el seu Madeira Island Ultra Trail, una prova de llarga distància, amb 115km i 7.200 metres de desnivell que va comptar amb molta presència valenciana. Entre ells, tres dels nostres protagonistes als micròfons del programa. Els tindrem el diumenge: Roberto Juan, Rubén Lázaro i Víctor López Toledano. Roberto Juan i Rubén, a més, van fer segons per equips… una cita important i dura pels seus desnivells a una illa realment especial. Els escoltarem amb molta atenció…

PUBLICITAT

La salut és important

Degut a l’últim cas ocorregut a la Titan Desert de BTT, on l’espanyol Fernando Civera va morir com a conseqüència d’un atac al cor, parlem amb el metge i cardiòleg Darío Sanmiguel, del Vithas Nisa 9 d’octubre de València, sobre aquest cas. Ens explicarà com hem de previndre estos casos, i si realment estem sans i estalvis amb totes les precaucions que podem tindre…

PUBLICITAT

400km en bici…

La Fletxa Ibèrica -unir Bocairent i Yepes, a Toledo, en bici- no va poder ser per al Bicibles Team format per María José Silvestre (Bocairent), Gema de Fez (Dénia) i la catalana Maite Garcia. La pluja i el fred de la passada Setmana Santa ho van impedir. Però, les tres ens expliquen que tenen un nou projecte, 400km de ‘Brevet’ a Barcelona… També parlarem amb un altre valencià, en aquest cas d’Alfarp, que anirà a pujar els més de 7.000m del Muztag Ata. Es tracta de Carles Lliso, que ens explicarà la preparació i l’objectiu que té.

Diumenge, a les 15:00h

I, com sempre, l’actualitat, l’agenda, l’àudio de la setmana, alguna sorpresa més, i les nostres seccions habituals. Un programa complet, complet, dels que ens tindran enganxats a la ràdio durant una hora. Recordeu, diumenge a les 15.00h, en la ràdio d’À Punt.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »