«Em quede amb els amics i els llocs que he conegut»

El Test Sense Límits Aventura, en veu de la corredora castellonenca Júlia Font

Júlia Font, de Fondeguilla, a Castelló, i allà es respira muntanya per tots els costats… La corredora de l’Ekuon acaba de fer podi al Campionat d’Espanya RFEA de distància curta a Todolella. No només corre, sinó que és entrenadora. Estima la muntanya, l’ha viscuda des de dins en el seu temps a Font Romeu, i ara passa el Test de Sense Límits Aventura. Ací la tenim…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA A JÚLIA FONT, DES DEL MINUT 31:00

El test, amb la corredora de Fondeguilla

Què és per a tu l’aventura?

«Per a mi l’aventura és l’experiència, la muntanya, la realització de metes importants, també amb la incertesa de què pot passar, perquè a la muntanya tot és possible, no és com l’asfalt que és més determinant. A la muntanya et coneixes a tu mateix i a l’entorn. És una manera d’augmentar l’autoestima i creure més en un mateix».

Des de quan practiques trail?

«Des de fa uns sis anys, set anys. Degut a la influència dels meus pares, que feien curses de muntanya, però de manera popular. La meua mare feia primer muntanya, i després va començar mon pare, i vaig començar amb ells les primeres curses. I després amb el meu cosí, que va començar a entrenar…».

PUBLICITAT

Què t’agrada més de practicar trail?

«La satisfacció personal de superar-se cada dia. De traure el millor de tu d’un entorn que realment va canviant i al qual t’has d’adaptar a cada moment. També per la llibertat que et dona estar entrenant a la muntanya i deixar-se portar per les sensacions de l’entorn…».

PUBLICITAT

Amb qui t’agradaria compartir una aventura?

«No sóc molt de tindre fans… admire a la gent per les coses que fan, però m’agradaria conèixer-los abans de dir que anem a fer alguna cosa. I compartir aventura amb els meus amics, que són realment amb els quals més temps passe a la muntanya i amb els que sé que a qualsevol cosa, s’apuntarien. Així que… amb ells».

Quina ha sigut la teua millor experiència a la muntanya?

«Em costa quedar-me amb una. Però si haguera d’elegir, escolliria els anys viscuts a Font Romeu, que em van aportar molts coneixements de muntanya. I una aventura així concreta, de temps més reduït, diria Chamonix 2018, on vam estar set dies amb uns amics coneixent el bressol del trail, amb l’UTMB, animant, coneixent la cursa, amb dos amics que corrien. Aquest any tornarem però correré, ja que seré a la de 57km… serà molt diferent».

Quin ha sigut el millor moment?

«No em puc quedar amb cap, sinó en el fet de conèixer llocs nous i compartir-ho, on fer muntanya… d’això he tret molts amics… em quedaria amb això, els amics i els llocs que he conegut».

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »