No ens avorrirem, no

Trail, BTT, triatló i travessies de natació… a Alfàs del Pi, Altea, Elx, Orpesa de Mar, València, Atzeneta del Maestrat, Cullera, Tibi, Pedralba, Mijares o Quatretonda

Pots elegir entre fer un trail, o un triatló, o agafar la BTT o posar-te el banyador i atrevir-te amb la travessia de natació… si mires bé els calendaris, no trobaràs un calendari tan pletòric com el d’aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana. Ací et mostrem totes les opcions que hi ha. Com per avorrir-se a casa… 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pujada a la Nevera

A Atzeneta del Maestrat es disputa dissabte la 19ª edició de la Pujada a la Nevera. Una competició amb 28km que a més és la segona prova puntuable per a la Lliga Castelló-Nord. A més, es correrà una marxa popular, també competitiva, de 14km, a més de formar part del Dipcas Trail Kids. “Hi ha trams per a tots els gustos, amb un desnivell positiu de 1.100 metres, amb una altitud màxima de 1.300”, destaca Diego Marín, director de la carrera. L’eixida serà a les 8:00h de dissabte. Per la vesprada, a partir de les 18:00h, la cursa per als xiquets i xiquetes.

PUBLICITAT

Quatre triatlons

El cap de setmana de triatlons arriba molt complet. Dissabte hi haurà dues proves. Una a Cullera, amb el Campionat d’Espanya Universitari. L’altra, a la platja de València, amb el IV Triatló del Marítim. Ja el diumenge, altres dues cites, una a Castelló i l’altra a Alacant. A Castelló, el Triatló Orpesa del Mar MD que és a més Autonòmic de Mitja Distància i Copa No Drafting FTCV, i a Alacant el V Triatlón Olímpico Ciudad de Elche.

PUBLICITAT

Superprestigi a Tibi

A l’Alcoià, la localitat de Tibi acull dissabte i diumenge una doble cita de la Superprestigio de BTT. Ciclistes de tota Espanya i dels que busquen competir també internacionalment es donen cita en la prova. La competició està organitzada pel Club Ciclista de Tibi, l’AM Sonido Energym. El vicepresident Ángel Manuel Cáceres explica alguns detalls: “És el quart any que es fa la carrera i per ací passen ‘bikers’ de nivell internacional. Ací ha guanyat Sergio Mantecón o David Valero… molts d’ells venen a la carrera com a un últim test abans de la Copa del Món, que comença la setmana següent”. També es disputarà diumenge a Pedralba, a les 9:00h la MTB Pedralba, corresponent al Circuito MTB Valencia; diumenge també, la primera Marxa BTT l’Avenc de Quatretonda, amb 41km i del Circuit de les Comarques Centrals; i per suposat, el Festival MTB de Mijares de dissabte, amb els 88km, o els 42, o l’opció familiar.

Mediterranean Coast a Altea

La Mediterranean Coast Challenge és una travessia de natació en aigües obertes que se celebra en la badia d’Altea i Alfàs del Pi. Sara Soler, directora de la prova: “Està formada per tres proves: una que és la Mediterranean, que és la prova gran, amb 5,5km, que ix des del racó de l’Albir i és una travessia de nivell a la qual ve gent de tota Espanya; també està la travessia de 2km; i després una mini de 500 metres, per a xiquets”. En total hi ha 500 participants. És la quarta edició.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »