Programa SLA32: Camí de Tòquio amb Hèctor Català

Entrevistem el trialeta de Serra, que busca estar en els pròxims Jocs Paralímpics, però també escoltarem el marxador Ramón Álvarez, campió d’Espanya a Elx

Tindrem testimonis valencians de la passada Titan Desert i ens visitarà Jorge Membrado per explicar-nos què hem de portar en la farmaciola quan fem activitats a l’aire lliure

Els lluitadors tenen tot l’espai del món en el nostre programa. Per això, rebem al triatleta Hèctor Català, que busca estar als Jocs Paralímpics de Tòquio. Un testimoni molt valuós d’un espotista que ho dona tot, com els valencians que van anar a la Titan Desert, que ens explicaran la vivència, o Ramón Álvarez… el de Tavernes de la Valldigna s’ha tornat a proclamar campió d’Espanya de marxa nòrdica a Elx. Són veus que paguen la pena, com la de Jorge Membrado, que ens parlarà de quan i què hem de portar a la farmaciola ‘munyanyenca’, o la del Club Esportiu Xafa-Roques de Forcall, el qual coneixerem de prop. La cita amb tot això, diumenge a les 15:00h al Sense Límits Aventura de la ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS EN QUALSEVOL MOMENT DEL DIA

ACCÉS DIRECTE A TOTS ELS PROGRAMES

Entrevista amb Hèctor Català…

Parlarem de triatló amb Hèctor Català. L’esportista de Serra busca els punts per acostar-se a Tòquio… els Jocs Paralímpics són el seu objectiu i per això té un calendari que comença fort, i en breu, per anar sumant. Ens ho explicarà tot… i ens portarà també el seu secret: la constància, el treball, la vinculació amb el club de Bétera, els companys, la unió amb el seu guia en carrera, Gustavo Rodríguez. Serà l’entrevista de la setmana.

PUBLICITAT

Anar segurs…

Hem de saber què, com i quan hem de portar una farmaciola amb les coses que sabem utilitzar i que devem tindre presents. Són consells per anar a la muntanya o a practicar qualsevol activitat que tinga un mínim risc. Sempre hi ha imprevistos, i d’això i molt més parlarem amb el nostre expert, Jorge Membrado, que analitzarà una farmaciola, usos i maneres, en la secció de seguretat…

PUBLICITAT

De marxa i de Titan

Escoltarem l’anàlisi del campió d’Espanya de marxa nòrdica. Per segon any consecutiu, el valencià Ramón Álvarez va aconseguir el títol. Va ser a Elx, on també es va imposar en l’Autonòmic juntament amb Sílvia Jordà. Escoltarem el que va donar de si aquesta cita esportiva, així com la Titan Desert. Escoltarem els testimonis dels protagonistes valencians, com Miguel Moya, de l’equip Delikia, o David Salvador, que va fer top 30…

El club i l’actualitat, i…

I com sempre, el programa el completen les seues seccions que cada setmana us oferim. Com el club, en aquesta ocasió un club del nord de la Comunitat, de Forcall. Sabrem què es cou amb el Club Esportiu Xafa-Roques. Igualment, tindrem l’actualitat, i l’agenda, per saber què fer el cap de setmana següent.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »