Àudio SLA32: Els Jocs de Tòquio, la sorra del desert…

Entrevistem el triatleta Hèctor Català: «Al Mundial ens juguem tot el sou de l’any, tota la beca ADO»

“Tots vam haver de parar a plorar en algun moment”, explicaven els valencians de la Titan Desert

El programa 32 suma testimonis de la gent de la muntanya i els i les esportistes que es decideixen a fer proves dures de veritat. De les que exigeixen un plus d’esforç i sacrifici. El Sense Límits Aventura d’ahir diumenge, emès en la ràdio d’À Punt, va tindre això i molt més. La superació i la batalla diària del triatleta Hèctor Català que vol estar en els Jocs Paralímpics de Tòquio, la lluita contra els elements dels valencians a la passada Titan Desert, el club Xafa Roques de Forcall que treballa pel foment de la pràctica esportiva i la muntanya en la comarca… o els consells de seguretat de Jorge Membrado. Són alguns dels temes que tractem en el programa que pots escoltar ací mateix…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS EN QUALSEVOL MOMENT

EL PROGRAMA COMPLET, CLICKANT ACÍ BAIX

Tòquio és l’objectiu

El triatleta de Serra, Hèctor Català, va a més. Mentalment i físicament. L’objectiu és estar en els Jocs Paralímpics. I va “a per totes”. “La classificació per als Jocs comença a Monreal el 28 de juny”, recorda el valencià, que també depèn de la beca ADO de cada any per a seguir lluitant: “Al Mundial és on ens juguem el sou de tot l’any, la beca de tot l’any”.

PUBLICITAT

Els Titans

La Titan Desert va tindre valencians en la seua edició d’enguany. Ciclistes que, com tots, van patir les dures condicions del desert. Havíem d’escoltar-los, i així va ser. Per part de l’equip Delikia parlava Miguel Moya: “El capità, Javier Cabanes, ha estat tirant des del primer dia i durant quatre dies de Juanito, amb la corda, perquè no es podia moure des del primer dia… i Àngel i jo hem fet el que hem pogut”. “Hem rendit molt bé”, afirmava Moya, “tots hem hagut de parar a plorar en algun moment…”.

PUBLICITAT

La tècnica en marxa nòrdica

Ramón Álvarez explicava les seves impressions després d’aconseguir el Campionat d’Espanya de marxa nòrdica a Elx, i un any més després del de l’any passat a les Balears: “La tècnica és tot, pots tenir unes bones cames però si no tens una bona tècnica, et quedes fora. Jo porte una bona càrrega biomecànica en la qual analitzem molts vídeos en tots els plànols i a partir d’això ser més eficient en carrera i no rebre sancions”.

La farmaciola abandonada…

Què portem, com hem d’utilitzar i què és necessari i què no en la farmaciola? D’això parlem amb el nostre expert en seguretat en la muntanya, Jorge Membrado. “A qualsevol excursió de cap de setmana de serres valencianes, ens podem trobar algun problema d’hidratació, on ens pot fer falta una pastilla potabilitzadora, perquè la hidratació és el més important, i amb hidratació es cura la majoria dels problemes”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »