El campió vol més: «La Copa em faria goig»

Ramón Àlvarez pensa en aconseguir també la Copa FEMECV, la Copa d’Espanya i el Campionat nacional de Clubs del mes de setembre

En el Palmeral d’Elx, Ramon Àlvarez va revalidar el títol de campió d’Espanya i es va proclamar campió Autonòmic juntament amb Sílvia Jordà. El de Tavernes de la Valldigna, que corre amb el Marathon Crevillent, sap que el pic de forma que té ara l’ha d’intentar tindre al mes de setembre… fins aquell moment té objectius a la vista, així que s’haurà de cuidar. Ens explica com seran els seus pròxims mesos…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La notícia, a partir del minut 10:45 del programa

Escolta a Ramon Àlvarez i els seus objectius

Ara la Copa FEMECV

El primer objectiu és la Copa FEMECV de la Comunitat Valenciana. “Queda la prova de Navarrés”, avisa Àlvarez, que la té molt en ment. La cita és el 25 de maig. Després tindrà “dues proves de Copa d’Espanya”, on va líder, i un altre dels objectius és “ser campió de la Copa d’Espanya, que també em faria molt de goig”.

PUBLICITAT

Gestió d’estat de forma

Però, com es gestiona un estat de forma en una temporada per a ell tan llarga? Ramon Àlvarez ha estudiat el calendari i sap que ara està especialment de dolç. Per arribar a final de temporada igual, o millor si pot ser, s’ha de cuidar. Així que la planificació està feta per poder arribar en les millors condicions.

PUBLICITAT

A llarg termini

“El tema seria aguantar aquest pic de forma per a la prova de Copa de Navarrés”, assegura el de Tavernes. “Després un descans”, afirma, amb l’estiu pel mig per agafar “un poc de ‘chispa’ en les carreres populars, i algun trail, per a després ja carregar les piles per fer front al mes de setembre al Campionat de Clubs a nivell nacional, i les dues que queden de la Copa d’Espanya, a Sant Sebastià i a Mallorca”.

Revalidava el títol

Fa unes setmanes, Ramon Àlvarez revalidava el títol de campió d’Espanya de marxa nòrdica. “Va ser una carrera molt ràpida. En la primera volta no em vaig poder separar dels meus rivals, però en la segona ficant ritme i tècnica ja m’he pogut distanciar per aconseguir el títol, que era l’objectiu principal de la temporada”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »