Santander i Ribes, campions de MD

Orpesa acull el Campionat Autonòmic de triatló amb més de 250 triatletes

El sector de ciclisme, amb ‘no drafting’, clau per al resultat final de la competició

Més de 250 triatletes es van desplaçar aquest diumenge fins a la localitat castellonenca d’Orpesa de Mar, per disputar el Campionat Autonòmic de triatló de mitja distància, tant en categoria absoluta com grups d’edat. La platja de la Concha, d’Orpesa era l’escenari inicial. Tots els participants haurien de recórrer 1.900 metres de natació, 88 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de cursa a peu. Fernando Santander, del DUURS Castelló M-Motors, i Teresa Ribes, del Tutriatlon.com.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El duel en l’aigua

En el primer segment Fernando Santander eixia de l’aigua en primera posició, amb un avantatge important respecte als seus perseguidors. En fèmines, Teresa Ribes i Marta Lluch eixien pràcticament juntes de l’aigua. Després d’aquest segment de 1.900 metres, els triatletes es pujaven a la bicicleta, per completar els 88 quilòmetres de ciclisme.

PUBLICITAT

El ciclisme, no drafting

Durant tot el segment de ciclisme Fernando Santander liderava la cursa. En canvi en fèmines, Marta Lluch, després d’una gran transició eixia al segon segment com a líder de la competició. Després d’aquest llarg segment, en el qual tots ells van haver de marxar en solitari, pel fet que el drafting no està permès en aquesta modalitat. El triatleta castellonenc Fernando Santander es baixava de la bici a córrer amb un important avantatge. En canvi, en la cursa femenina, el ciclisme provocava alguns canvis en els primers lloc, i era Teresa Ribes la qual es baixava a córrer en primera posició.

PUBLICITAT

Santander revalida títol

Un llarg segment de carrera a peu, 21 quilòmetres, els quedaven per davant i qualsevol cosa podria passar. Després de dues voltes de 10 quilòmetres, recorrent la costa d’Orpesa, Fernando Santander, del DUURS Castelló M-Motors, es proclamava, per segon any consecutiu, campió autonòmic de triatló de mitja distància. En segona posició arribava a meta Agustín Gómez, de l’Betrainning Foener Triathlon. Finalment Chemas Sayas, de l’Tricanet de Berenguer, va completar el podi autonòmic.

Ribes, campiona

En fèmines, Teresa Ribes, de Tutriatlon.com, es va proclamar campiona autonòmica, després d’un gran segment de ciclisme i carrera a peu. En segona posició arribava la triatleta del CEC Antella – Fruites To – Alejandro Sanz, Alejandra Ruano. Al tercer calaix del pòdium pujava la triatleta de Benicarló, Marta Lluch.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »