Confrides significa Primavera

Dissabte es disputa el Trail Primavera amb els reptes d’Aitana i la Serrella

És cap de setmana en què Confrides és la localitat protagonista, perquè el Trail Primavera es disputa en un lloc privilegiat de la serra d’Alacant. Amb Aitana i Serrella mirant des de dalt, són cims que es pujaran en les diferents distàncies que proposa l’organització. Les curses són aquest dissabte 18 de maig, des de la plaça de l’Anouer.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

En el Trail de Primavera hi ha dos propostes. L’Aitana, amb 19km i 1.000m/+, una “carrera ràpida i divertida on es puja al sostre d’Alacant, a 1.540 metres”, explica Josemi Pérez, organitzador de la prova. Els corredors “tenen la possibilitat d’entrar en la base militar on es troba la cota màxima”, afirma. L’altra proposta és la Serrella, amb dues carreres: una de 24km amb 1.400m/+, i una altra de 44km, amb 2.700m de desnivell positiu. Són “carreres més exigents i tècniques, on es puja a tots els pics de més de 1.300 metres”.

PUBLICITAT

Diferents horaris

Com és habitual, depenent de la distància i la carrera hi haurà una hora d’eixida o una altra. En aquesta ocasió, el primer en arrancar serà el trail marató de 44km, que ho farà a les 7:00h. Una hora més tard, a les 8:00h, s’iniciarà el de 24km. Finalment, a les 8:30h, es posarà en marxa l’últim de 19km.

PUBLICITAT

En meta, festa

El Trail Primavera segueix la tradició de mimar l’arribada i fer de la zona de meta una zona de festa. A més de la recuperació física amb el serveis de massatgistes, hi haurà “barra lliure de cervesa i embotit”, afirma Pérez, per a tots els participants.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »