Programa SLA33: Viatjar amb xiquets és possible

Des de Wildkids ens explicaran el que fa una parella amb les seues filles per fer viatges de llarga distància

Tindrem també una ruta pel Maigmó i el Xorret de Catí, a més de conèixer un valencià que baixarà de Noruega a Carcaixent en bicicleta

Fotos: Wildkids

Es pot viatjar, i lluny i en bicicleta, amb xiquets. I ben xicotets. És el que fan Águeda Monfort i Noel Arraiz amb les seues filles. Tindrem en l’estudi a Noel per explicar-nos com s’ho fan i també el resultat de les seues aventures, explicades en diferents llibres. També anirem en BTT al Xorret de Catí i el Maigmó, de la mà de Paco Badia, i coneixerem José Almendrós, que té previst pedalejar des de Noruega fins a Carcaixent el pròxim mes de juliol. Inclourem, com cada setmana, les nostres seccions. Com és el cas del Test SLA, aquesta setmana amb el campió d’Espanya de marxa nòrdica Ramon Àlvarez. Però, tindrem més. Molt més, en un nou Sense Límits Aventura.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS

TOTS ELS PROGRAMES, A UN CLICK

Viatjar amb xiquets

Els viatges amb xiquets sempre són més costosos. I no parlem a nivell econòmic, sinó també logístics. És normal. És, a més, eixir de la nostra zona de confort. Així que parlem amb Wildkids, una parella –Águeda Monfort i Noel Arraiz- que viatgen, i molt, amb bicicleta amb les seues dues filles. Al programa tindrem a Noel, que ens aportarà els detalls necessaris per saber què s’ha de fer, quina és la mentalitat idònia i, sobretot, ens acostarà als llibres que han escrit al respecte.

PUBLICITAT

Xorret de Catí

La ruta de la setmana serà en BTT de la mà de Paco Badia. El nostre bttero més sabut ens portarà en aquesta ocasió a Alacant. Serà al Maigmó i al Xorret de Catí. Una ruta exigent, però amb un contrast de boscos i també de la zona semidesèrtica alacantina que obliga a no oblidar la càmera de fotos per travessar, fins i tot, un canó de muntanya espectacular.

PUBLICITAT

De Noruega a Carcaixent

En les notícies, parlarem de dos temes molt diferents. Per una part, analitzarem el passat Autonòmic de triatló de mitja distància amb els seus campions, Fernando Santander i Teresa Ribes. Per altra, coneixerem a José Almendrós, que farà la ruta des del Nord de Noruega fins a Carcaixent… amb BTT. 5.000 quilòmetres per davant, previstos per al mes de juliol.

Test SLA i actualitat

El test de la setmana serà amb Ramon Àlvarez. El campió d’Espanya de marxa nòrdica respondrà a les nostres preguntes ràpides. Però també tindrem notícies breus d’altres disciplines esportives, com per exemple l’escalada, ja que ha finalitzat la Copa d’Espanya de bloc, amb Iker Ortiz i Mari Carmen Alarcón entre els millors; o els Cazarettos, que han guanyat la cursa francesa Trail pour tous i una joelette de premi; o el treball que fan les dones per la igualtat, tant en la FEMECV amb la seua vocalia Dona i Esport, com les Dones Bicibles, que segueixen amb actes, ara a Alcoi de la mà també de la Unión Ciclista Alcoy.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »