Tots mirant a Confrides i Gestalgar

El Trail Primavera i el Peña Maria són els protagonistes del cap de setmana

També hi ha trail a Nules i Benicarló, molta BTT, i triatló a Oliva i Oriola

Si t’agrada el trail… tens; si prefereixes BTT… tens; si el que t’apassiona és el triatló… tens. No se sap què té la Comunitat Valenciana, però els calendaris s’omplen d’esports. El cap de setmana el tens per a elegir entre les proves de muntanya de Confrides, Gestalgar, Benicarló o Nules, entre la BTT de Dos Aguas, Carlet o Les Useres, o entre el triatló d’Oliva i d’Oriola. Apunta i gaudeix-los tots.


Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Trail Primavera

Dissabte, Confrides es vesteix de muntanya i festa amb el Trail Primavera. Amb Aitana, amb la Serrella, amb les espectaculars vistes i amb un ambient magnífic… diverses distàncies i un menú final d’embotit i festa en l’arribada. Una jornada de pur esport a un indret de la Comunitat Valenciana en què l’espectacle natural mana.


Confrides significa Primavera


PUBLICITAT

Acaba el CTV

El VII Trail Gestalgar Peña María posa punt i final al Circuito Trail Valencia Cajamar. Una competició que ha estat animant el trail de la Comunitat Valenciana… i de quina manera. Es coneixeran a Gestalgar els campions i campiones de les classificacions generals. La cita compta amb un trail de 19km i un sprintrail de 11. La carrera, diumenge.

PUBLICITAT

Més trail

Però no serà Confrides i Gestalgar els únics que tindran trail. A Nules es disputa la Cursa Rodeno del Circuit Diputació de Castelló CxM. Una cita amb 18km i una Marxa de Muntanya La Dona de 10km. Per altra part, també a Castelló però en aquest cas a Benicarló, es disputa el Trail Ciutat de Benicarló, corresponent a la primera cita de la Lliga de Trail Costa Nord.

BTT i triatló…

Tres cites té el cap de setmana bttero… Una, a l’Open BTT XC de Dos Aguas. L’altra, amb la X Marxa BTT Ciutat de Carlet del Circuit BTT La Ribera. I la tercera, amb la BTT Les Useres, corresponent al Challenge BTT Maratón Diputació Castelló. I totes el diumenge. Pel que fa al triatló, diumenge també doble cita: una amb el VII Internacional Triatló 113MD Oliva Capità de la Vangvarda, que és Copa No Drafting FTCV, i a Oriola, el VII Triatló Playas de Orihuela, que és Autonòmic Sprint i Paratriatló.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »