Primavera per a Luna i Company

Confrides viu el seu trail amb un alt nivell entre els més destacats i molta participació

Fotos: Mychip

El Trail Primavera 2019 va ser durant el cap de setmana la gran festa del trail a la provincia d’Alacant. Amb una participació no només alta, sinó de molt de nivell, totes les carreres disputades a Confrides van estar plenes d’emocions. José Antonio Luna (Marathon Crevillent) i Gloria Company (Lurbel Team People Sapiens) van ser els grans vencedors perquè es van imposar en la carrera reina, però hi ha molts altres noms que van destacar en la resta de distàncies.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Luna sobre Gandía

José Antonio Luna (Marathon Crevillent) i Gloria Company (Lurbel Team People Sapiens) van ser els triomfadors a Confrides en la prova llarga dels 43km de la Serrella. Luna es va imposar amb 4:26:47, mentre que Company ho va fer amb 5:35:31. En homes, el podi el van completar Vicente Gandía, del Trivici Team, que va arribar a meta amb 4:30:12, mentre que tercer va ser Xavier Tomás (Trail Serra Vernissa), amb 4:41:05.

Company a Tamarit

En dones, Gloria Company va demostrar un gran estat de forma i ho va fer amb un marge gran. El seu temps de 5:35:31 va ser inabastable per a les altres corredores. Només Mari Tamarit (Aper Alcoi) se li va poder acostar en algun moment, però finalment el seu crono en meta va ser de 5:41:01, a més de cinc minuts. Nadezda Surmonina, amb 5:52:27, va completar un podi femení de molt de nivell.

PUBLICITAT

24km de la Serrella…

En la prova mitjana, la Serrella de 24km, Francisco Vicente Macia (Fran’s Runners) i Ana Peydró (CXM Valencia), van ser els campions. Macia va córrer a un ritme de 5:05 per parar el crono en 2:02:07, quasi un minut millor que Santi Valls (CXM Valencia), que va entrar en meta amb 2:03:00. Altres dos minuts més tard, amb 2:04:53, va completar el podi Joaquín Martí (Trivici Team), amb 2:04:53. El podi femení el van completar, a més de Peydró, que va arribar amb 2:47:50, Montse Martínez (Aper Alcoi), segona a uns quinze minuts (3:02:27), i Alexia Botella (CE Corredors Callosa), amb 3:08:49.

PUBLICITAT

L’Aitana de 18km

La prova curta, però no menys interessant ni menys bonica que les dues anteriors, va ser la dels 18km del desafiament d’Aitana. Amb 1:35:10, Carlos Vidal (Metaesport) va ser el vencedor en homes, mentre que en dones, amb 2:02:41, es va imposar Natalia Gurchenkova. En homes, Jairo Espi (Marathon Crevillent) va ser el segon amb 1:37:45, mentre que tercer va acabar Vicente Llorca (Entrena Benissa), amb 1:39:51. En la categoria femenina, a Gurchenkova la van acompanyar al podi Beatriz González (2:08:41) i Anabel Juan (2:13:07).

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »