Juan i Gomar, campions d’sprint

La platja de Glea d’Oriola viu la victòria de la triatleta del CEA Bétera i el de la Universidad de Alicante en l’Autonòmic de la FTCV

La Platja de Glea d’Oriola acollia als més de 250 participants que es van desplaçar fins a la localitat alacantina per disputar el Campionat Autonòmic de triatló sprint, amb 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu. Noelia Juan, del CEA Bétera, i Jesús Gomar, de la Universidad de Alicante, van ser els vencedors de la prova de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV)

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA TAMBÉ ALS CAMPIONS DE MITJA DISTÀNCIA

Fernando Santander i Teresa Ribes

La natació, emocionant

Els primers a prendre la sortida van ser les categories masculines. Amb uns minuts de diferència sortirien les dones. Nou minuts van trigar els primers a tornar a la sorra de la platja. Un triplet, amb Jesús Jiménez, Adrián Sáez i Jesús Gomar es posava al capdavant de la prova masculina. Per darrere, amb més de trenta segons perduts, eixia el grup perseguidor. En fèmines, la primera a posar peu a terra ferma va ser Sonia Ruiz, al costat de la triatleta murciana Paula Sánchez.

PUBLICITAT

La bici unifica

En el segment ciclista els triatletes que encapçalaven la cursa continuaven liderant en aquest segon segment, i aconseguien finalitzar-lo amb més d’un minut de distància enfront del grup perseguidor. En fèmines, Sonia i Paula treballaven juntes per no ser agafades per les seues perseguidores. Però, finalment i abans de baixar-se a córrer, van ser absorbides pel grup perseguidor en el qual anaven Noelia Juan i Sara Alemany.

PUBLICITAT

Córrer decideix

L’últim segment de carrera a peu seria l’encarregat de posar a cadascú al seu lloc. Tant els homes com dones es van disputar la cursa en aquest últim segment, sent els millors atletes els que es van endur el gat a l’aigua. La bici els havia deixat a tots encarats a una carrera a peu que havia de ser decisiva. No hi havia més: qui més i millor corria, guanyava. I així va ser…

Els podis

Finalment Jesús Gomar, de la Universitat d’Alacant, i Noelia Juan, del CEA Bétera, es proclamaven campions autonòmics de triatló a distància esprint. En segona posició van entrar, Adrián Sáez, també del club alacantí, i Sharon Belén García, de l’Cidade de Lugo Fluvial. El tercer lloc va ser per a Jesús Jiménez, del Tripuçol, i Paula Sánchez, de l’Tritons Múrcia Sport Club. Aquesta última en no estar federada a la nostra comunitat, cedia el tercer lloc del campionat autonòmic a la triatleta independent, Sara Alemany.

«NO SABIA QUE ERA PRIMERA»

«No sabia que estava disputant les primeres posicions», afirmava Teresa Ribes després de guanyar el Campionat Autonòmic de Mitja Distància disputat la setmana passada. Ho feia en els micròfons del programa Sense Límits Aventura de la ràdio d’À Punt. «Passa tot molt ràpid, vaig anar directament a la cinta… va ser un triatló que vaig haver de disputar i de gaudir també». Per la seua part, Fernando Santander, que vencia en homes, destacava que va poder nadar «sense cops, amb un poquet d’onades però a favor, i després en bici anava centrat en el que havia entrenat».

Més dades:


Santander i Ribes, campions de MD


«La vida que tinc ara és molt més plena»


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »