Les carreres no fallen

La Volta al Terme de Fondeguilla és la prova estrella del cap de setmana

A Villar del Arzobispo es disputa diumenge l’Open XC de la Comunitat Valenciana

No hi ha massa curses, però les que hi ha són de les bones. En trail, ens anem a Fondeguilla, on es disputa la mítica Volta al Terme. En BTT tenim cita de l’Open XC de la Comunitat Valenciana a Villar del Arzbispo… i si volem orientació o triatló, haurem de portar als xiquets i xiquetes… proves escolars a Onil, Puçol i Aspe. Ací estan totes…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Volta al Terme

El cap de setmana té una cita interessant, la més interessant de fet, a Fondeguilla. Es disputa la clàssica cursa de la Volta al Terme de Fondeguilla. Arriba, compte amb la dada, a les 38 edicions… per celebrar-ho, dues distàncies: la reina i absoluta, de 34,50km i 2.470m /+, amb eixida a les 6:00h del matí de dissabte. I la prova cadet i júnior, des de les 8:00h, amb 14km i 900m/+.

PUBLICITAT

BTT: Open XC a Villar

La Unión Ciclista Villar organitza el diumenge l’Open XC de Villar, Gran Premi de la Serranía. Es tracta d’un recorregut de 5,5km amb “una exigència mitjana”, segons va explicar Antonio Romero, president del club. “Té una zona amb revolts peraltats i esglaons molt divertits que qualsevol ciclista ho pot fer, sense haver de tindre un nivell molt alt”. La majoria del traçat és per senda, “molt treballades per a una competició com aquest XC de la Comunitat Valenciana”. En finalitzar es donaran els mallots de campions a totes les categories.

PUBLICITAT

Triatló de base

El triatló aquesta setmana baixa el ritme, tot i que ho fa ‘obligat’. Per què? Doncs perquè el triatló de Pinedo que s’havia de disputar el cap de setmana, finalment s’ha ajornat. Segurament es traslladarà al mes de setembre, però encara falta per concretar-ho. De moment, demà es podrà gaudir del Triatló Escolar Puçol, que forma part de la Fase Provincial València, i de l’Aquatlon Escolar d’Aspe, també fase Provincial València.

Orientació

Tampoc no hi ha competicions de ‘majors’ en orientació, però sí una interessant jornada escolar per a divendres… La cita és la 8ª Lliga Intercomarcal Escolar que organitza el CE COlivenc i que es disputa al institut La Creueta d’Onil (Alacant). A més, és la 2ª jornada de la Lliga d’Estiu d’Orientació d’Alacant.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »