Programa SLA34: Crivillés, sendes i sensacions…

Diumenge, a els 16:00h, entrevistarem a Jorge Crivillés i Selina Moreno per traslladar-nos a mars allunyats i oceans immensos…

Visitarem el Salt de la Nòvia de l’Alt Millars fent senderisme, i escoltarem els guanyadors del Circuito Trail Valencia 2019

El programa serà aquàtic… Tindrem amb nosaltres a dos nadadors que s’atreveixen amb llargues distàncies i amb la mar oberta. Sense pors. Parlarem amb Jorge Crivillés i el seu repte dels 7 Oceans, i tindrem també la nadadora Selina Moreno, que té la Triple Corona… Ho explicarem tot, com viatjarem a fer senderisme amb Salva Blanco al Salt de la Nòvia, a l’Alt Millars. I sense perdre de vista l’actualitat, com l’arribada del Mediterranean Triatlón, o el final del Circuito Trail Valencia, del qual escoltarem als seus campions, Rafa Murcia i Silvia Sarrión. Compte, que l’emissió del programa serà a les 16:00h del diumenge, i no a les 15:00h com és habitual.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS QUAN ET VINGA BÉ

TOTS ELS PROGRAMES, ACÍ A UN CLICK

Entrevista en mar obert

A cor obert es podria dir que serà l’entrevista amb el nadador alacantí Jorge Crivillés. Ens explicarà les sensacions que va tindre després de no poder fer l’estret de Cook per culpa de la mar… Era un objectiu important, però en té d’altres dels quals li preguntarem. En joc està ser el primer en tindre els 7 Oceans… L’acompanyarà Selina Moreno, que és una de les persones que va aficionar a l’alacantí en aquestes aventures en mar obert.

PUBLICITAT

De ruta per…

Aquesta setmana ens calcem les botes de caminar i la motxilla per passar una bona jornada a l’Alt Millars. Visitarem de la mà del nostre expert, Salva Blanco, el Salt de la Nòvia. Una excursió per a totes les edats i adequada, quasi diríem que perfecta, per endinsar-se en el cor de la Comunitat Valenciana i els seus secrets més amagats.

PUBLICITAT

Campions CTV

Una de les seccions d’actualitat estarà reservada a dos temes. Un d’ells, per a escoltar la campiona i el campió del Circuito Trail Valencia 2019. Silvia Sarrión i Rafa Murcia ens explicaran com han viscut aquesta edició i quant els ha costat sumar els punts necessaris per ser els guanyadors finals de la general.

Programa complet

El Sense Límits Aventura del diumenge es completarà amb les seccions habituals. Com l’Àudio de la Setmana, o el club… en aquesta ocasió parlarem amb els castellonencs del Mur i Castel Tuga. I tindrem, també, les notes de la setmana amb les informacions més breus però també claus per entendre tot el que es mou en el món de la muntanya  l’aventura. Recordeu, diumenge a les 16:00h.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »