Àudio SLA34: Terra, mar, Mur i Castell

El nadador alacantí Jorge Crivillés explica amb Selina Moreno el seu camí cap als 7 Oceans…

El programa el completa una ruta senderista per Cirat i el Salt de la Nòvia, i tota l’actualitat amb protagonistes i carreres

Era un programa per posar-se un banyador i gaudir del que ens podien contar dues persones que saben molt bé el que és la llarga distància en la mar. Jorge Crivillés lluita pels 7 Oceans i acaba de tornar de l’intent de creuar l’estret de Cook de Nova Zelanda, la qual cosa va impedir la mala mar. Però ve acompanyat de Selina Moreno, que en té la Triple Corona… tot i que el programa té molt més: senderisme per Cirat, el Mediterranean Triatló i les veus dels protagonistes de la passada edició del Circuito Trail Valencia Cajamar… ah! I el club, en aquesta ocasió, el Mur i Castell Tuga. Tot a un click, en una horeta de ràdio, ací baix…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS QUAN ET VINGA BÉ

TOT EL PROGRAMA

Nadar, nadar i nadar

Crivillés viu a Alacant i va arribar als estudis d’À Punt després d’haver nadat 6.000 metres. Quasi res. Va explicar, amb Selina Moreno, què fan, per què lluiten, i en quines distàncies es mouen. Sembla màgia… “La zona de l’estret de Cook, de l’illa nord a la sud, a la zona de Wellington, que sempre, durant tot l’any, fa molt vent, i a més canviava… les previsions podien variar en només unes hores”, explicava Crivillés, que va veure tallat el seu somni d’aconseguir una de les fites que li falta per aconseguir els 7 Oceans… “T’has de fiar del patró, i va ser molt franc, i Jorge s’havia de fiar d’ell”, apuntava Moreno. Moreno, que per cert, que vol unir Dinamarca i Suècia… ho explica també per poder fer-ho en un futur.

PUBLICITAT

L’altre Salt de la Nòvia

Cirat és el centre neuràlgic d’on comencem a tocar terra. Ho fem de la mà del nostre guia en això del senderisme. Salva Blanco ens proposa una ruta per l’Alt Millars en “l’altre Salt de la Nòvia”, segons diu. “Com a zona de bany tradicional, en èpoques d’estiu trobarem més gent”, però es tracta d’una ruta d’entre 10 i 12 quilòmetres amb diversos punts atractius que Blanco aconsella visitar. Tot això, amb la llegenda de la nòvia que ens explica el nostre expert.

PUBLICITAT

Mediterranean i CTV

Dos proves, o millor dit, dos circuits apareixen en la nostra secció d’actualitat. Un és el Mediterranean Triatlón, una prova que engloba Alacant, Castelló i València i que des de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ens expliquen. L’altre és el Circuito Trail Valencia, del qual parlem amb els seus vencedors, Rafa Murcia i Silvia Sarrión. “No tenia la idea de fer primer, el que passa és que va eixir bé i al final em vaig emportar el circuit”, va explicar Murcia.

Clubs: Mur i Castell

Aquesta setmana ens tocava parlar dels nostres clubs. I ens havíem d’anar cap a Castelló. Per això escoltem la veu d’Ezequiel Cuesta per acostar-nos al Mur i Castell Tuga. Es tracta d’una entitat que guanya amb els anys… “En la història del club s’han organitzat varies proves de la Copa d’Espanya i també un Campionat d’Espanya de clubs”, a més de proves autonòmiques i les curses pròpies.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »