«Va eixir bé i em vaig emportar el CTV»

Els protagonistes del Circuito Trail Valencia Cajamar, Silvia Sarrión i Rafa Murcia, del Timerlap, expliquen la vivència de l’edició 2019

La campiona recorda que no tenia en ment lluitar pel títol, però que finalment es va llançar a per ell

Han sigut els vencedors de la distància trail del Circuito Trail Valencia Cajamar (CTV). En el programa de ràdio ens expliquen l’experiència, com no tenien en ment guanyar però com poc a poc es van donar compte que ho podien aconseguir… i van anar a per totes. Silvia Sarrión i Rafa Murcia parlen per a Sense Límits Aventura. Escolta’ls ací.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Les veus de Silvia Sarrión i Rafa Murcia

A PARTIR DEL MINUT 11:10

No era la idea…

Ni Murcia ni Sarrión pensaven, a principi de temporada, que el títol poguera estar en les seues mans. Ells van anar fent, i al final van veure que ho tenien propet. Es van llançar a per ell, i… ‘voilà’! Victòria. “No tenia en ment lluitar pel circuit, sinó ajudar a l’equip participant en les proves que tinguera depenent de les altres proves meues”, assegurava Murcia a SLA. “Vaig fer la de Cortes de Pallás, vaig veure que podia guanyar i vaig veure que disputant la de Gestalgar podia tindre opcions en el Circuit. Però, tampoc amb la idea de fer primer, el que passa és que va eixir bé i al final em vaig emportar el circuit…”.

PUBLICITAT

Sarrión debutava

“En ser la primera vegada que corria el CTV”, recordava Silvia Sarrión, “el vaig iniciar sense saber molt bé quin era el meu estat de forma en muntanya, ni quines eren les meues rivals, ni sabent molt bé el nivell que s’anava a exigir a cada prova”. Sincera però forta, Sarrión es va adonar que, segons avançava el CTV, “sí que em done compte que està Patricia López, que ja va ser campiona en altres edicions, i Margarita Paucar… eren les rivals més notables”. Després, segons explica la corredora del Timerlap, va veure “que cap de les dues va acabar de completar les quatre proves, així que quan elles deixen d’anar a les proves, sí que em veig com una de les candidates a guanyar el CTV”.

PUBLICITAT

El potencial del Timerlap

Sarrión, per contra, sabia que l’alt nivell estava en les rivals, però també en les companyes d’equip. El Timerlap estava format per corredores que podien lluitar pel triomf: “També entre les candidates estaven les meues companyes del Timerlap, que qualsevol de les tres poguérem haver guanyat”.

Rafa Murcia, a pel quart?

“És el tercer que guanye”, confirmava Rafa Murcia, que suma ja tres CTVs en el seu palmarès, però que segueix a un del rècord de quatre que té Patricia López… “Per a mi aquest CTV és tan important com el primer. No pense en un quart títol, però tampoc no descarte res”, afirmava. “Estic en una edat en què per a estes carreres s’ha d’entrenar molt i cuidar-se, i a l’any que ve pense més en fer algun marató o un ultra, que són més tranquils”. Així que ja veurem què passa…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »