3×3 triatló en el Mediterranean

Castelló, València i Alacant viuran una edició més del Mediterranean Triatló

Hi haurà una dotació en premis de 1.900 euros per als clubs federats més nombrosos

El Mediterranean Triatlón de 2019 començarà el pròxim 7 de juliol amb la cita de Castelló. Serà la primera de les tres proves del calendari que es completarà amb la cita de la capital valenciana el 14 i 15 de setembre, i la prova final, la definitiva, els dies 28 i 29 de setembre. En aquesta edició, a més, hi haurà 1.900 euros en premis en metàl·lic per als clubs federats que tinguen més participació en el total de les carreres.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA'NS

La notícia, des del minut 15:50 de programa

Per parelles també

Una de les novetats d’enguany és que “es podrà fer per parelles, ja siga mixta o del mateix sexe”, segons explicava Paloma Redondo, de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV). Això sí, “només en les distàncies curtes, és a dir en sprint i supersprint”.

PUBLICITAT

1.900 euros

Enguany també hi haurà premis per als club federats que més participació aporten al conjunt de les tres cites del Mediterranean Triatlón. “La suma total dels inscrits en les tres competicions tindrà premi econòmic”, afirma Redondo, que puntualitza la quantitat d’aquests premis: “Per al club amb més participació tindrem 1.000 euros, per al segon 600, i per al tercer 300 euros”. Són 1.900 euros en premis. “També es lluitarà pel rànquing final, els premis del qual s’atorgaran en la prova final d’Alacant”, recordava també Redondo.

PUBLICITAT

3x3x3

El Mediterranean Triatló és, també, el que es diu 3x3x3. Són “tres disciplines, tres ciutats, tres distàncies”, afirma Redonda. Es tracta d’una “inscripció conjunta que es pot elegir amb 3×3 olímpic, és a dir en els tres olímpics de cadascuna de les ciutats, el mateix amb sprint i supersprint”. Després, també, “hi ha una modalitat conjunta, especial, que és 3x3x3 Mediterranean Triatlón, que consisteix en un supersprint a Castelló, un sprint a València, i tancar el circuit amb un olímpic a Alacant”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »