Aguamarga de plat fort de cap de setmana

La cita alacantina amb el seu atractiu format nocturn, és la protagonista 

La competició també es mou amb triatlons i BTT de nord a sud de la Comunitat Valenciana

Trails, triatlons i proves de BTT. És el que presenta el cap de setmana que obri el mes de juny. La prova més destacada és a Alacant, amb el trail d’Aguamarga que a més és la primera del Circuit Autonòmic de la Federació d’Atletisme. Però tant al sud com al nord de la Comunitat les competicions estan ben repartides. Ací les tens.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Nocturn Aguamarga

La cita més destacada del cap de setmana està a Alacant. Allà es disputa el VI Cross Nocturno Aguamarga, que forma part de la VI Liga Alicante Cross Series 2019, però també que obre el Circuit Autonòmic de carreres de muntanya de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana. La cita és dissabte, i de vesprada-nit.


Empieza de día y acaba de noche


PUBLICITAT

Més trail

Una altra de les cites és dissabte, també de trail i a la Llosa de Ranes. Tercera edició de la carrera, que comença a les 18:30h des del pavelló municipal de la localitat i amb dues distàncies: 16km i 10km. Una altra serà la VIII Cursa per Muntanya les Choses de Crevillent, també dissabte i de vesprada igualment. A les 19:00h el trail amb 14,50km i 500m /+, i a les 18:00h la senderista, amb cursa de xiquets i xiquetes a les 18:15h. Però diumenge, més muntanya, en aquesta ocasió amb la VI Marxa de Muntanya Bejís, que són dues opcions, la marxa de 22km i la marxa no competitiva de 15km.

PUBLICITAT

Dos triatlons

Vinaròs es vesteix de gala per rebre la Lliga de Clubs Caixa Popular de triatló. Serà una cita amb una distància de 1,5km de natació, 38km de ciclisme i 10km de carrera a peu. També diumenge, però a Tavernes de la Valldigna, es disputa el triatló sprint de Platja de Tavernes. És la segona edició, i forma part del Circuit Provincial de la Diputació de València.

Gegant de Pedra i Andilla

La BTT també es mou el cap de setmana. Ho fa a la província de Castelló amb la Gegant de Pedra, i a Andilla amb la seua marxa de BTT. La primera, ja se sap, és d’ultra marató, amb la distància del centenar de quilòmetres que apunta molt alt amb els 200km de l’Alcora, i la germana petita de 100km, des de Sant Joan de Moró. La segona, del Circuit de la Serrania, amb una distància de 45km reservada per al diumenge.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »