Programa SLA35: Everest, cims a Espanya, Aguayo…

Escoltarem diverses opinions d’alpinistes de la Comunitat sobre les cues per pujar al cim més alt de la Terra

Entrevistem Armando Nsue, que ens explica el repte de pujar els 16 cims més alts de les autonomies, i escoltarem el flamant tercer classificat a l’Ironman de Lanzarote, Emilio Aguayo

Parlem amb alpinistes de la Comunitat Valenciana que han pujat l’Everest i que tenen una opinió sobre el que està passant amb tanta expedició comercial al cim del món… però també parlem de muntanyes valencianes i espanyoles amb Armando Nsue Jurado, que ens explica què és el repte dels 16 cims… un per cada autonomia. I tenim actualitat, on escoltarem a Emilio Aguayo, tercer a l’Ironman de Lanzarote, a més de saber quins són els llibres que ens aconsellarà aquesta vegada el nostre llibreter Ángel Sáez.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tots a només un CLICK

ESCOLTA ELS NOSTRES PROGRAMES DE RÀDIO

Què passa amb l’Everest?

Tenim gent a la Comunitat Valenciana que sap el que significa lluitar contra l’Everest. Veuen les imatges d’aglomeracions al cim per coronar i reflexionen al respecte. Escoltarem a Jose Antonio Alejo i Juan Agulló, els dos alacantins que van formar part d’una expedició a l’Everest que va acabar amb Alejo fent cim…

PUBLICITAT

16 cims més alts…

El repte dels 16 cims és una proposta del valencià Armando Nsue Jurado. Es tracta de pujar els 16 cims de les 17 autonomies… ens explicarà per què són 16 i no 17, però també com fer-ho… És l’entrevista de la setmana al que és una espècie de Camí de Santiago, però muntanyenc

PUBLICITAT

Escoltarem a Aguayo

Emilio Aguayo acaba de ser tercer a l’Ironman de Lanzarote. En elit. Un grandíssim resultat que ell mateix ens contarà. Parlem amb ell perquè ens explique com va viure una distància en què debutava. Un testimoni que explica el valor de la lluita diària i els entrenaments que costen…

Test i actualitat…

Aquesta setmana toca Test de Sense Límits Aventura. El Test SLA. El superarà el corredor de trail Erik Coronado. Però també tindrem les seccions de notícies breus, d’agenda i molt més. Diumenge, vos esperem al costat de la ràdio o a través de qualsevol dels vostres dispositius mòbils.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »