Programa SLA36: Escalada, esclerosi i reptes

L’escalador Jonathan Guadalcázar serà el protagonista de l’entrevista de la setmana

Parlarem de la sobrehidratació en els esportistes i els seus perills per a la salut

El programa ens porta al món de l’escalada amb l’alacantí Jonathan Guadalcázar, que estarà en l’entrevista de la setmana… però l’hora de muntanya la completarà el metge Darío Sanmiguel parlant-nos dels perills de l’excès d’hidratació, ens acostarem als clubs de la Comunitat Valenciana, en aquest cas a Elx i el seu Club de Marxa Nòrdica Costa Blanca, i parlarem d’esclerosi múltiple i ultratrails amb Amador Melero… el de Castelló pateix aquesta malaltia però lluita per disputar els 160km per etapes de l’Himàlaia… i BTT, i més Everest, i la Copa d’Espanya de Verticals, i molt més, diumenge a les 16:00h.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESTEM A LA RÀDIO

Tots els programes, clickant ací

L’escalada, des de dins

L’escalada i totes les seues variants… com fer-li front… com lluitar quan el cap necessita un impuls… com obrir noves vies i equipar-les… tot, ho parlarem amb l’alacantí Jonathan Guadalcázar, en l’entrevista de la setmana. És un dels millors escaladors de la Comunitat i ens acostarà també els seus projectes, els seus treballs i com pensa un escalador.

PUBLICITAT

L’esclerosi i l’Ultra Race Himàlaia

Amador Melero és de Castelló i pateix esclerosi múltiple… però té clar que no es pot quedar parat al sofà. Així que s’ha proposat, ell i el seu equip, un repte d’altes mires. L’Ultra Race de l’Himàlaia per al 2022… una cita que ha d’entrenar estudiant molt bé com respon el seu cos… una aventura a llarg termini que ens explicarà ell mateix.

PUBLICITAT

Més salut…

I ja que parlem de salut, ens acostarem al món de la calor i l’esport… però no des del punt de vista de la necessitat d’hidratar-se, sinó en el perill de l’excès d’hidratació. Problemes que poden sorgir, situacions que es poden evitar. Tot, de la mà del metge Darío Sanmiguel, de l’Hospital Vithas Nisa 9 d’octubre de València.

BTT, Everest, club d’Elx…

L’actualitat arrodonirà el programa, amb el que van viure Ade Moll i Elena Pérez per vèncer l’Open XC de BTT de la Comunitat Valenciana… o el funcionament d’un club com el Costa Blanca de Marxa Nòrdica d’Elx… i les notícies breus, amb competicions, amb novetats i amb curiositats, com que volen fer un telefèric a l’Everest… una hora de programa, a les 16:00h del diumenge dia 9.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »