Trail de dones i el Mundial

El Woman Trail de la Vall d’Uixò centra les mirades del cap de setmana a la Comunitat 

A Portugal, es disputa el Campionat del Món de trail amb dos representants valencians: Antonio Martínez i Laia Cañes

Portugal acull el Campionat del Món de trail amb dos corredors de la Comunitat Valenciana. Laia Cañes i Antonio Martínez seran a la cita del dissabte per buscar el millor resultat possible. A la Comunitat, també hi haurà competicions, entre les que destaca el Woman Trail de Vall d’Uixò, només per a dones. Però, n’hi ha molt més.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Woman Trail…

Una de les proves del cap de setmana amb més impacte és sens dubte la que acull més de 500 dones, i només dones, a Vall d’Uixò. Es tracta del Woman Trail que arriba a la seua 5ª edició i que tindrà l’eixida des del paratge de les Coves de Sant Josep, diumenge a les 8 del matí.


La gran festa del trail femení


PUBLICITAT

Mundial de Portugal…

Les vistes també estan posades fora de les nostres fronteres naturals, perquè a Portugal es disputa el Campionat del Món de trail i amb representació de la Comunitat Valenciana. En homes, corre Antonio Martínez, mentre que en dones l’aposta espanyola és la de la castellonenca Laia Cañes. Portugal dirà si la subcampiona opta a revalidar, millorar o, simplement, fer un gran paper en una cita amb els i les millors del planeta trail.

PUBLICITAT

Catí i Villena

La Lliga Castelló Nord compta amb el Trail Nocturn de Catí. La cita és la nit del dissabte, des de les 20.00h, amb els 21,5km i 1.100m/+ de cursa, i a les 20:15h la marxa senderista de 12km. A Villena, la també hi ha competició. Serà matinera, el diumenge dia 9, amb la 6ª edició de la Casica del Guardia. A les 8:30h, la distància trail de 18km i també la Marxa d’11,6km.

Triatló de muntanya

Després que es canviara la data del maig, finalment aquest diumenge dia 9 Benagéber acull el seu triatló de muntanya. Seran 22km de bicicleta de muntanya, 4km de caiac, 20km de btt i 5,9km de trail. Serà al matí i l’organització posa casc i caiac i armilla als participants.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »