Antoñico, el millor home al Mundial

El d’Onil acaba 8è a la prova disputada a Portugal, amb l’equip femení plata i el masculí bronze, i la medalla de bronze individual de Sheila Avilés

Fotos: José Miguel Muñoz / RFEA

Antonio Martínez, Antoñico, va ser el gran protagonista de l’equip espanyol desplaçat a Portugal per disputar el passat dissabte el Mundial de trail running, amb la seua 8ª posició en la general. Espanya va aconseguir tres medalles a la ciutat portuguesa de Miranda do Corvo amb la plata de l’equip femení i els bronzes de Sheila Avilés i l’equip masculí. Laia Cañes no va finalitzar la cursa, quan era 23ª en el km 34.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ho havia hipotecat tot…

Estava preparat per a tot, havia entrenat i fins i tot es pot dir que havia hipotecat tota la temporada per a aquesta cita. I sí, Antonio Martínez va donar el millor resultat de l’equip masculí espanyol al Campionat del Món. Antoñico va acabar 8è amb un temps de 3:44:40. Deixar de banda durant un temps l’esport de l’orientació, que tantes alegries li ha donat i que ha estat el seu bressol, al final li ha valgut la pena.

PUBLICITAT

Clau en el bronze masculí

L’actuació del corredor alacantí va ser fonamental per a obtindre el bronze per equips. Espanya s’assegurava el metall que tancava el podi per seleccions gràcies a la 8ª posició d’Antoñico, i que darrere d’ell va arribar el seu company d’equip, Andreu Simón (3:46:12), 9è, mentre que va tancar els tres corredors que puntuaven per a la classificació per equips un Luis Alberto Hernando que arribava amb 3:47:42 en l’11ª posició.

PUBLICITAT

Plata femenina…

El podi femení va acabar liderat per la nova campiona del món, la francesa Blandine L’Hirondel, qui no va tindre rival amb el seu temps de 4h06:17. Segona va ser la neozelandesa Croft, amb 4:14:28, mentre que tercera va acabar l’espanyola Sheila Avilés, que en el seu primer mundial es feia amb el bronze amb 4:15:04. Igualment, l’equip femení de la selecció espanyola es penjava la plata per equips femenins, per darrere de França. En la cursa femenina, la castellonenca Laia Cañes no va poder finalitzar els 44km, tot i que en el quilòmetre 34 ocupava la 23ª posició.

Albon, campió del món

El podi masculí es va decidir en només un parell de minuts de diferència en els 44km de la prova. El  títol de campió del món va ser per al britànic Jonathan Albon, que es va imposar amb un temps de 3h35:34. El francès Julien Rancon va ser segon (3:37:47) i el suís Christian Mathys tercer (3:37:47)

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »