«L’Open es guanya els dies roïns»

«Ha sigut una temporada de gaudir», afirma Elena Pérez, guanyadora de l’Open XC de la Comunitat Valenciana

“Amb el temps, tots aquests resultats es valoren més”, assegura el campió masculí, Ade Moll

Elena Pérez (Dile-Emintel, del Club Ciclista OnBike) i Ade Moll (Xabia’s Bike Faster Wear) són els guanyadors de l’Open XC de la Comunitat Valenciana. Els dos parlen per al programa Sense Límits Aventura i ho fan explicant tot el que els ha costat aconseguir el títol final. Moltes carreres, dies bons i no tan bons, esforços per entrenar al màxim… Dos corredors que ja tenen altres objectius en ment: Superprestigio ell, competició que lidera, i ella la participació en la pròxima Copa del Món de BTT d’Andorra.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA EL PROGRAMA

Les declaracions dels guanyadors de l’Open XC de la Comunitat Valenciana, des del minut 12:30

“Amb el temps es valora”

Ade Moll, amb tres victòries i dues segones posicions, cinc Open, tenia clar el que havia de fer: “A falta de dues curses, ja sabia que si no passava cap imprevist, l’Open era meu. Però s’havia de córrer i intentar guanyar”. Era el cinquè títol de l’Open per a ell, i considera que ho sabrà valorar: “Amb el temps, tots aquests resultats es valoren més”.

PUBLICITAT

“Temporada de gaudir”

Elena Pérez ha finalitzat l’Open amb dues victòries i tres segones posicions. I els punts necessaris per ser la guanyadora final. Un esforç que pensa que ha sigut molt alt: “No m’ha costat poc, perquè hi ha moltes hores d’entrenament, tant amb la bici de muntanya, com en la de carretera, com en el gimnàs. Compaginar tot això amb la jornada completa no sempre és fàcil. Aprofite cada hora que tinc lliure per a eixir en la bici, però com ho faig amb gust, no crec que haja sigut un sacrifici, sinó que ha sigut una temporada de gaudir, en cada entrenament, en cada cursa i d’aprendre de les rivals, que al final s’han convertit en grans amigues”.

PUBLICITAT

Tenia pressió

Alicia Margalejo era la màxima rival d’Elena Pérez. L’assetjava per darrere: “Era decisiu no fallar en l’última carrera. La meua intenció era acabar la carrera com fora per poder tancar l’Open en primera posició. Aquell dia em vaig trobar molt bé i vaig atacar de principi. Després Elena Lloret em va passar, ella va fer primera i jo segona, la qual cosa em va permetre aconseguir els punts necessaris com per fer-me amb la victòria final”.

“Es guanya en els dies roïns”

La veu de l’experiència en la lluita per classificacions generals la té Ade Moll. Sap que en els dies bons se sumen punts, però que els que importen, i molt, són els punts dels dies en què les coses no acaben de funcionar com toca: “L’Open es guanya en els dies roïns, els dies que t’alces amb males sensacions, o que tens mala sort, avaries… t’has de sobreposar i puntuar. Rascar punts… al final són punts i tots conten…”.

TOTS ELS LÍDERS

L’Open BTT XCO de la Comunitat Valenciana va acabar amb totes les categories decidides en un nom propi. A més d’Adelino Moll en elit i Elena Pérez en dones open, també es van vestir el mallot de líder i guanyadors Marcos Oriente (sub23), Juan Estevan (júnior), Joaquín García (cadet), Manuel José Julve (màster 30), Paz Hernández (dones màster 30), Óscar Juárez (màster 40), Jaime Coves (màster 50), Daniel Pérez i Carla Pérez (infantils), Jordi Fernández i Noa Alderete (alevins), Alex Garcia i Amanda Miravet (principiants) i Sergio Martínez i Érika María Pérez (promeses).

Més dades:


Àudio SLA35: Debat sobre l’Everest, 16 cims i llibres


Àudio SLA34: Terra, mar, Mur i Castell


Àudio SLA33: Com viatjar amb xiquets i molt més


Àudio SLA32: Els Jocs de Tòquio, la sorra del desert…


Àudio SLA31: Madèira, Muztagh Ata, prevenció…


Àudio SLA30: Pel desert i la fira que enamoren


Àudio SLA29: Joëlettes, de ruta per l’Ènova i…


http://senselimitsaventura.com/2019/04/15/audio-sla28-un-embaras-llibres-i-clubs-per-coneixer/

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »