Martorell s’imposa al Woman Trail

La corredora del Mur i Castell Tuga és la més ràpida de les 500 participants en la cita de la Vall d’Uixò

Oreto Martínez i Lorena Vázquez completen el podi de la cursa castellonenca

Al voltant de 500 dones es van donar cita el passat cap de setmana en una nova edició de la Woman Trail de la localitat castellonenca de Vall d’Uixò. En un recorregut de 10km i amb 400 metres de desnivell, la més ràpida va ser Diana Martorell, del Mur i Castell Tuga. Van ser dues les dones que van baixar de l’hora de carrera. Això sí, el rècord continua estan en mans de Júlia Font, de Fondeguilla, amb 54 minuts.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Les més ràpides

Diana Martorell, del Mur i Castell Tuga, va ser la més ràpida de totes. El seu temps va ser per baix de l’hora de carrera. 57:01 va ser el seu crono, gràcies a un ritme de 5:42 min/km. En la segona posició va acabar Oreto Martínez, del Alejandro Sanz-RickySportTeam, a dos minuts de Martorell. El temps de Martínez va ser de 59:03. Tercera en el podi va acabar Lorena Vázquez, del C&C Sport, amb 1:00:29.


https://www.facebook.com/BCStrailrunnersclub/videos/369772666989311/


PUBLICITAT

Les millors BCS

L’equip BCS Vall d’Uixò (Bosques, Caminos y Senderos) va tindre també a tres corredores entre les millors. La més destacada va ser Zenaida Fernández, que amb 1:04:11 va ser la primera del club i la 5ª de la general. Laura Tarrason va ser la segona del BCS, amb la 8ª posició i un temps de 1:05:35. Tercera del club organitzador de la cursa va ser Mireia Benedicto, amb 1:10:06, en la 13ª plaça.


La gran festa del trail femení


PUBLICITAT

Inclusiu i solidari

La cursa va comptar amb la presència de l’equip de Cazarettos amb la joelette. Però, també es va donar visibilitat a la síndrome Angelman, amb la participació d’un equip de l’Associació Sonriendo con Martín. A més, una part de la inscripció va anar dirigida a Aspanion, l’Asociación de Padres de Niños Con Cáncer de la Comunitat Valenciana.


Paso de Cazarretos por el avituallamiento del km 8.

Publicada por BCS Trail d'Uixó en Domingo, 9 de junio de 2019


Un 10km per a elles

La Woman Trail 2019 es tractava d’una carrera de 10km amb un desnivell de 400m/+. La prova, sempre en la llista de preferides de moltes de les corredores del calendari de la Comunitat Valenciana, va comptar amb la presència de 500 participants. Aquesta xifra s’ha estabilitzat en els últims anys i significa esgotar inscripcions abans de la cursa.

Més dades:


Woman Trail, les dones manen


La Festa del Trail femení


Woman Trail: les dones al capdavant


http://senselimitsaventura.com/2016/05/25/woman-trail-les-dones-ataquen-de-nou/

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »