Escales al Bali, trails nocturns… diversitat!

La pujada a l’Hotel Bali de Benidorm o els trails de nit de Calp i Xiva són les proves més destacades del cap de setmana

Chulilla i Sant Joan de Moró també tenen trail, Torrevella triatló i Els Rosildos BTT…

El cap de setmana hi ha pujada vertical en l’Hotel Bali de Benidorm, dos trails nocturns (Calp i Xiva), trails que catalogarem de més normals, com Chulilla o Sant Joan de Moró, triatló a Torrevella, i BTT a Els Rosildos, a la Serra d’en Galceran. Pots dir el que vulgues, menys que no es fan coses. Proves i proves per veure clarament que la salut esportiva de la Comunitat Valenciana és ben bona…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Pujada al Bali

Hem de parlar de carreres verticals, perquè aquest cap de setmana, dissabte a les 17:00h, es disputa la Pujada a l’Hotel Bali de Benidorm. És una prova que entra en el Circuit Mundial Towerrunning World Association. I ja són cinc anys. Un circuit internacional que compta amb pujades en un gran nombre de països i en edificis sempre singulars, com la Torre Eiffel de París o l’Empire Estate de Nova York. A Benidorm, es pujaran els 924 esglaons dels 52 pisos del Gran Hotel Bali. Hi ha, a més mig miler de participants.

PUBLICITAT

Nocturnes a Calp i Xiva

El Trail Nocturn Lluna d’Oltà, que organitza el Grup de Muntanya de Calp, a la Marina Alta, és una de les proves més atractives del dissabte. La carrera comença a les 21.00h de la nit amb 15km de recorregut. Però si de duresa hem de parlar, hem d’anar a Xiva… Es disputa dissabte, des de les 22:00h, la VI Marató Nocturn ‘Amanece X Chiva’. 50km o 28km en l’horitzó… per acabar la carrera quan ix el sol al dia següent.

PUBLICITAT

Chulilla i Sant Joan de Moró

Dissabte, la Petjada Sant Joan de Moró, la Volta al Terme de la localitat, que a més forma part de les carreres del Circuit Diputació Castelló CxM. 20km o 10km, a elegir. I també, en aquest cas a Chulilla, el IX Trail de Chulilla, també dissabte, a partir de les 19:00h i amb 15,20km i 520m /+.

Triatló a…

El triatló té dues cites de cap de setmana. Una escolar i una altra per als adults. La primera, el Triatló Escolar la Vilajoiosa, que és Fase Autonòmica. I la segona, diumenge, el III Triatlón Ciudad de Torrevieja.

BTT a Els Rosildos

La prova que mana en BTT és la Marxa BTT Rosildos. És una cita que forma part del Circuit BTT Muntanyes de Castelló. És a la Plana Alta, al costat de la Serra d’en Galceran, a Els Rosildos. És la primera prova del Circuit Muntanyes de Castelló, que compta amb cinc proves i que finalitza al setembre.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »