Programa SLA37: Llarga distància, ferrades i el Mundial

Iván Penalba i les seues ultradistàncies, la via ferrada d’Andilla, el Mundial de Portugal amb la veu de Antonio Martínez…

Totes les seccions en el programa d’À Punt del diumenge a les 15:00h, amb el Test SLA per a Jonathan Roglà

Sense Límits Aventura arriba a l’equador del mes de juny amb un programa que parla de llarga distància amb un home amb un motor diferent… Iván Penalba és un ultracorredor de llarg, llarg recorregut, que vindrà al programa a explicar-nos els seus reptes, el seu vessant solidari, la seua manera d’entendre l’esport i què aconsegueix i com… però no serà l’únic protagonista: tindrem a Jonathan Roglà en el Test SLA, a Antonio Martínez, huitè en el Mundial de trail, contant-nos com va viure la cita de Portugal, o a José Brufal, que ens acostarà el seu repte de 24h a Torrellano, d’homenatge i reivindicació per als ciclistes… Vols més? Doncs ja ho saps: diumenge, a les 15:03h en la ràdio d’À Punt…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

TOTS ELS PROGRAMES, ACÍ

Escolta’ns quan ho desitges

Iván Penalba

Fa llarga distància… bé, dir això pareix que es quede fins i tot curt… perquè fa reptes de 24h corrent, de 12h, rècords d’Espanya per ací i per allà… és Iván Penalba, valencià, que ens acompanyarà en l’entrevista de la setmana, en la part final del programa.

PUBLICITAT

A Andilla de ferrada

Feia temps que no parlàvem de vies ferrades però les recuperem de nou amb Jaime Escolano. En aquesta ocasió ens anem a la Mulatica d’Andilla. Una via que el nostre expert ens explicarà de dalt a baix per gaudir-la el millor possible.

PUBLICITAT

Antoñico, protagonista

Antonio Martínez, Antoñico, és el protagonista de les notícies de la setmana amb la seua 8ª posició en el Campionat del Món de trail disputat el passat cap de setmana a Portugal. El corredor d’Onil ens explicarà com va viure la carrera, la concentració amb la selecció, i fins i tot ens parlarà de futur, del que té en ment…

Jonathan Roglà

Un altre dels protagonistes serà Jonathan Roglà, que serà qui passe el nostre Test Sense Límits Aventura. Les seues respostes de segur que ens acosten a la persona i a l’esportista que porta dins. També coneixerem el repte de José Brufal a Torrellano… 24 hores pedalejant en un homenatge a dos ciclistes morts en la carretera…

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »