Àudio SLA37: Ultrafons, ferrades, test i el Mundial

Entrevista, com a plat fort, al corredor Iván Penalba, Test SLA per a Jonathan Roglà, repassada al Mundial amb la veu d’Antoñico Martínez i una via ferrada per Andilla…

Ací teniu el programa d’aquesta setmana. Ahir diumenge vam poder escoltar una entrevista d’ultrafons amb Iván Penalba, però també ens vam acostar a Andilla per fer una interessant via ferrada de la mà de Jaime Escolano, vam escoltar les respostes de Jonathan Roglà al Test de Sense Límits Aventura, i vam tastar tota l’actualitat amb molta informació i, en especial, amb la veu de l’experiència d’Antoñico Martínez al Mundial de Portugal. Si t’ho vas perdre, ací el tens de nou per escoltar-ho a la carta, tot el programa Sense Límits Aventura al teu abast. 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Escolta una hora d'aventura i muntanya

El programa complet el tens ací

Entrevista d’ultrafons

Iván Penalba va estar en Sense Límits Aventura en l’entrevista de la setmana. L’ultrafondista explicava com treballava físicament, però també mentalment. «La clau és no pensar en el que estàs fent. Si en aquell moment et pares a pensar que vas a córrer 24 hores, evidentment et pares i te’n vas a casa». Es tracta «d’un esforç mental brutal», però posant-se «xicotets reptes»… i així passen les hores.

«»

PUBLICITAT

De ferrada a la Mulatica

La Mulatica és la via ferrada que ens proposa aquesta setmana Jaime Escolano, a la localitat d’Andilla: «La ferrada es fa en 45 minuts o 1 hora i 15 minuts, depenent de la quantitat de gent» i del temps que vulgues emprar… Una via ferrada que es va obrir al 2014, molt recentment: «Estem en un moment en què s’obrin ferrades en qualsevol paret». 

Test amb Roglà

El Test SLA aquesta setmana comptava amb el corredor de muntanya Jonathan Roglà. «La meua major aventura va ser al 2014 quan vaig anar a fer la CCC de l’UTMB, de 101km, i va ser fascinant… qualsevol qualificatiu es queda curt». Respostes ràpides i sentides a preguntes directes. Així és el Test de Sense Límits Aventura.

L’èxit d’Antoñico

Antoñico Martínez acaba de fer 8è en el Campionat del Món de carreres per muntanya i va atendre als micròfons de Sense Límits per contar com ho va viure. Una experiència única en el seu debut. També explicava que aquesta temporada correrà dos proves més, «el Giir di Mont en Itàlia i la marató del Mont Blanch». Però sempre pensant en gaudir. De l’orientació, ni ho descarta ni ho confirma

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »