Nou rècord amb 673km

José Brufal supera el seu registre en les 24 hores de Torrellano

L’alacantí va homenatjar a Andrés Sánchez i Adrián Medinilla, morts a la carretera al 2011

A Torrellano (Alacant), el ciclista José Brufal es va decidir a tornar a fer el seu particular repte de 24 hores pedalejant. Es tractava enguany, a més, d’un repte reivindicatiu, perquè volia recordar a Andrés Sánchez i Adrián Medinilla, “que van ser atropellats i van morir” el 5 de juny de 2011.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Un repte i un homenatge

Les 24 hores de José Brufal, des del minut 15:25

Respecte als ciclistes

José Brufal va estar 24 hores circulant en un ‘circuit’ de 37 quilòmetres a la zona de Torrellano. Ho va fer “en memòria” dels dos ciclistes d’Alacant que en 2011 van ser atropellats i van morir en la carretera. “Després, per reivindicar el col·lectiu ciclista, primer que siguem nosaltres els primers en respectar les normes, i després que els conductors tracten de respectar als ciclistes”.

PUBLICITAT

Convivència

Entre les reivindicacions de Brufal no estava només el record als companys morts, sinó també que es mantinguen les carreteres netes. “Unes vores més netes, que es mantinguen i que així les bicicletes puguem circular per allà i sense molestar als vehicles”, afirmava, per sentenciar: “Es tracta de que tots circulem bé”.

PUBLICITAT

673km

En les diferents edicions, que ja són tres, l’any passat va ser el màxim recorregut, fins arribar a aquest cap de setmana, “quan vaig fer 668km… en total, seguit, 21 hores i 20 minuts pedalejant”, ens explicava. Però enguany ho ha superat: 22 hores i 42 minuts en fer 673 quilòmetres.

La companyia i la nit

De normal ho fa en solitari, però sempre hi ha “companys que s’uneixen, donant unes quantes voltes, acompanyen una estona… l’única logística, en un punt que hi ha avituallament, que hi ha un vehicle amb el que necessite”. Després està la nit… “el més dur és sempre el moment de la nit quan s’ajunta amb el cansament i el no dormir. Però com que ja ho porte habituat, la part de la nit cada vegada la porte millor. Pedalejar per la nit amb els teus llums, té el seu atractiu”. En tot cas, com és per una bona causa, el cansament va ser relatiu.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »