Mediterránea Triatlón, menys de 3 setmanes

Castelló obrirà el calendari amb la primera cita, el pròxim 7 de juliol

Les inscripcions per a la prova castellonenca i per al 3x3x3 es tancaran el dimarts 25 de juny

El 7 de juliol és la data fixada per a obrir el foc del Mediterránea Triatlón 2019. Serà a Castelló i serà la primera de les tres proves del calendari que es completarà amb la prova de València, el 14 i 15 de setembre, i la que tancarà la competició, a Alacant, els dies 28 i 29 de setembre. Les inscripcions per a Castelló estan a punt de tancar-se: hi ha temps només fins el pròxim dimarts. També es tancaran el dia 25 de juny les inscripcions del 3x3x3.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Castelló obri el Mediterránea Triatlón 2019

25 de juny, límit

La primera de les proves del Mediterránea Triatlón està al caure i per això les inscripcions tenen els dies comptats. El dimarts dia 25 de juny es tanquen les places, així que s’ha d’espavilar. A més, també és la data límit per a inscriure’s en la modalitat conjunta del 3x3x3.


3×3 triatló en el Mediterranean


PUBLICITAT

Més inclusiu

Una de les aspiracions d’aquesta edició del Mediterránea Triatlón és aconseguir la inclusió màxima. La intenció és arribar “al 50% de participació de dones en el total”, si no enguany, sí el més prompte possible, segons afirmen des de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV). És un objectiu que cada any s’hi acosta. En 2015 va haver-hi una participació femenina superior al 28%, mentre que l’any passat ja es va arribar al 34%. La intenció és aconseguir augmentar aquest percentatge.

PUBLICITAT

1.900 euros

Els premis en metàl·lic són importants en la present edició. N’hi haurà per als club federats que més participació aporten al conjunt de les tres cites del Mediterranean Triatlón, és a dir la suma total dels inscrits en les tres competicions. El repartiment econòmic serà per al club amb més participació 1.000 euros, per al segon 600, i per al tercer 300 euros. En total, 1.900 euros en premis.

Competir en els tres

La competició es pot disputar per parelles, ja siga mixta o del mateix sexe en les distàncies curtes, és a dir en sprint i supersprint. A més, el Mediterránea Triatló acull, també, el 3x3x3. Són tres disciplines, tres ciutats i tres distàncies. Es tracta d’una inscripció conjunta que es pot elegir amb 3×3 olímpic, és a dir en els tres olímpics de cadascuna de les ciutats, o el mateix amb sprint i supersprint. També hi ha una modalitat conjunta, el 3x3x3 Mediterranean Triatlón, que consisteix en un supersprint a Castelló, un sprint a València, i tancar el circuit amb un olímpic a Alacant.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »