«Mai hem de perdre el respecte a la muntanya»

Jonathan Roglà passa la prova del Test SLA al programa de ràdio d’À Punt

«La il·lusió és el més important», assegura el corredor de la Vilavella

Jonathan Roglà és de Vilavella i corre gràcies al seu amic Ramon Recatalà, amb el qual voldria compartir alguna aventura en el futur… Des de la seua localitat castellonenca, el corredor de muntanya del Mur i Castell Tuga contesta al test de Sense Límits Aventura, una a una, totes les preguntes… Escolta-ho en el programa de ràdio d’À Punt.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

EL TEST SLA

Escolta a Jonathan Roglà, des del minut 26:15

Què és per a tu l’aventura?

«Per a mi l’aventura és descobrir nous llocs, pobles d’Espanya, poblacions, itineraris nous… això és l’essència de l’aventura… descobrir coses noves».

Des de quan practiques trail?

«Practique trail des de 2012. Jo venia de jugar a futbol tota la vida, fins que es va acabar la meua època de futbolista i vaig tindre un parell d’anys de travessia pel desert que dic jo… després gràcies al meu amic Ramón Recatalà vaig començar a practicar el trail. I em vaig fer de Mur i Castell, i des d’aquell moment estic amb Ezequiel en la batalla…».

PUBLICITAT

Què és el que més t’agrada de practicar trail?

«El que més m’agrada al final és fer esport, tota la vida m’ha agradat fer-ne… i practiquem en un entorn fascinant com és la muntanya. És un entorn que ens encanta. Això és gaudir del que ens agrada fer, i si és envoltats d’amics i bona companyia, ja és espectacular».

Tres coses que no poden faltar en la teua motxilla?

«No poden faltar… la primera i principal, la il·lusió, que és el més important. Dos coses més… és no perdre mai el respecte a la muntanya, així que anar sempre amb tot preparat, roba, mòbil… i líquid i sòlid. Al final la muntanya és la que mana».

PUBLICITAT

Amb quin conegut t’agradaria compartir una aventura?

«Tinc molt bons companys i tots serien especials, però així més especial… Ramón Recatalà, que és amic, germà, només ens falta portar la mateixa sang… Algun dia farem una aventura els dos junts…».

Quina va ser la teua millor aventura?

«En 2014 quan vam anar a fer la CCC, la de 100km i va ser una experiència fascinant… damunt era el meu primer ultra i vam pecar de tot, de novells… però la vaig acabar amb força de voluntat… és, de moltes, la que més m’ha marcat».

Quin seria el teu repte pendent?

«Cada carrera és un repte en si, però sí m’agradaria tindre la CSP, després un marató d’asfalt i també voldria o Transvulcània o Transgrancanària».

Quin ha sigut el teu millor moment corrent?

«Sou prou constant, mantinc el tipo, però sens dubte el millor any va ser el 2017. Intentarem seguir entrenant i lluitant, i gaudir, que ja és prou».

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »