Apunta, que estem en cap de setmana

Triatló a Navajas, trails a Teresa i Manzanera… i aquatlons escolars… dos dies per seguir competint abans de l’arribada de la forta calor de l’estiu

La treva esportiva no existeix. I menys quan estem aproximant-nos a la forta calor, però sense estar-ne dins encara… abans de l’aturada estiuenca, tenim amb nosaltres carreres de tot tipus… especialment de trail i de triatló. Trails a Teresa i a Manzanera, triatló a Navajas, i més aigua en diferents proves escolars a Ontinyent, Villena i Navajas també. Ací les portem totes!

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Diumenge, Regajo

El pantà del Regajo és un indret espectacular, “amb aigua calenta en aquesta època de l’any”, segons afirmen des de l’organització, i que viurà el diumenge el XXX Triatló Alto Palancia, que a més forma part del Circuit Diputació de Castelló.

PUBLICITAT

II Trail de Teresa

També diumenge, la localitat de Teresa acull una cita especial amb el seu trail. Organitzat per l’Ajuntament de la localitat, presenta un recorregut per conèixer els llocs més amagats de la zona, i els més atractius… seran 22km de carrera, tot i que també hi ha l’opció senderista.

PUBLICITAT

També a Manzanera

No és Comunitat Valenciana però la tenim al costat… parlem de Manzanera, a Terol, on es disputa el diumenge el II Trail Run Manzanera amb doble proposta més proves infantils. Les dues distàncies que ofereix són els 20,9Km (860 D+) i els 11km… A elegir en un paratge excepcional.

Tris i aquatlons escolars

Dissabte hi ha dues proves amb aigua… a Ontinyent, l’Aquatló Escolar de la Fase Provincial de València… i a Navajas, el Triatló Escolar de la Fase Provincial de Castelló. I diumenge, més, amb un altre Aquatló Escolar, en aquest cas a Villena, de la Fase Provincial d’Alacant.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »