Àudio SLA38: Aguayo, Feliciano, Milvaques, Català i els lúmens

Aguayo aposta per l’Ironman: «M’he donat compte que tinc marge per fer-ho bé… l’objectiu és Kona»

«Els llums per fer esport… amb 280 lúmens són suficients», afirma Jorge Membrado sobre seguretat en la muntanya

Un programa d’una hora per saber els objectius del triatleta Emilio Aguayo, que va debutar en un Ironman a Lanzarote i es va pujar al podi… com és? Des de quan sap que serà triatleta? Ens respon a les preguntes com ho fan Violeta Feliciano i Luis Milvaques, els nostres millors orientadors en el panorama nacional, o Hèctor Català, que des d’aquesta setmana està lluitant per estar als Jocs… i parlem també de seguretat, en aquesta ocasió sobre il·luminació… amb consells molt útils i que desmunten mites.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA UNA HORA D'AVENTURA I MUNTANYA

El programa COMPLET, ací

Passat i futur d’Aguayo

El triatleta Emilio Aguayo va visitar els estudis d’À Punt per explicar-nos el que té en ment per al futur: «Kona… vull aconseguir el slot per poder anar». Però, també ens va parlar del passat, de com ha viscut ell en primera persona el fet de saber que estava cridat, des de xicotet, a fer coses grans al triatló.

PUBLICITAT

Lúmens per fer esport

«No calen tants lúmens», apunta Jorge Membrado en la seua secció de seguretat. En aquesta ocasió parlem de fer esport quan no hi ha llum solar, i de l’ús dels focus, de la quantitat de lúmens, que el de Morella considera que a vegades és innecessari tant… «amb 280 lúmens ja és el màxim que el nostre ull accepta, la resta de més no ens aporta res». Consells útils per ser eficients per les nits.

PUBLICITAT

Català, a pels Jocs

«Ha arribat el moment», se sincera el triatleta Hèctor Català, que busca des d’aquesta setmana a Canadà els punts que li permeten anar als Jocs paralímpics de Tòquio. Parla de la seua recuperació i posada a punt, i de com agraeix el treball de la gent que l’envolta… Una declaració sincera d’una persona lluitadora com totes les que eixen al programa 38 de Sense Límits Aventura, el penúltim abans de la parada estiuenca.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »