Orientació valenciana a l’alça

Violeta Feliciano i Luis Milvaques analitzen la Copa de Països Llatins, la temporada complida i la que queda

L’alacantina pensa en el Campionat d’Espanya, per al qual està «bastant motivada»

Violeta Feliciano (Colivenc Onil) i Luis Milvaques (Correcaminos) van disputar la Copa dels Països Llatins i van col·laborar, i molt, a la segona posició de la general per equips de la selecció espanyola. Portugal va ser la millor, però Espanya es va endur 18 metalls, dels quals 5 van ser d’or. En distància llarga, dues medalles de plata de color valencià: una per a Feliciano, i altra per a Milvaques. En l’sprint, una plata per a Feliciano, i un bronze per a Milvaques. Parlàvem amb ells al programa per saber com es troben i què objectius tenen en el que queda de 2019.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

ESCOLTA A LUIS MILVAQUES I VIOLETA FELICIANO

La notícia dels esportistes d’orientació, des del minut 19:30

Milvaques, content

Milvaques tenia molt presents alguns factors. Primer, debutava. Segon, venia d’una llarga lesió. “A nivell individual era la primera vegada que anava. He patit molta calor. Ha sigut complicat, estic content perquè he estat lesionat tres mesos i ara porte un temps treballant bé i les coses van poc a poc a on volen”.

PUBLICITAT

L’equip ha respost

“Com a equip”, analitzava l’orientador del Correcaminos de València, “molt bon ambient”. Per això tot el combinat, segons Milvaques, estava satisfet del treball fet: “Estem prou contents pel resultat. Encara que al final no hem pogut guanyar per països, a prop de Portugal”.

PUBLICITAT

Violeta, autocrítica

Violeta Feliciano, exigent com és, no estava del tot satisfeta amb la seua actuació: “Respecte a la Copa dels Països Latins no estic massa contenta perquè considere que vaig fallar tècnicament en totes les carreres. Per molt bé que pugues córrer, si comences a fallar en molts controls i perds temps, això influeix molt en el resultat final”. Feliciano va aconseguir la plata, però no és destacable segons ella “perquè la participació no va ser molt alta”. En tot cas, afirmava que havia sigut “un bon entrenament de temporada”. Està sent, en tot cas, “una temporada estranya, perquè ha sigut dura al principi per una lesió de tres o quatre mesos, amb bronquitis i després problemes a les costelles… però són coses que passen”.

Al setembre, més

La competició ara agafa un poc d’aire, per a retornar amb força al setembre: “En la primera setmana de setembre comencen les carreres de Lliga Nacional, que sempre és un objectiu estar al davant”. I en novembre, més encara… i cites importants com “el Campionat d’Espanya absolut de llarga distància, que enguany estic bastant motivada”. Per la seua part, Milvaques té també objectius clars: “De cara a l’any que ve, intentar estar en el Mundial universitari de Bielorússia, i si puc estar en el absolut, millor”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »