Amb 280 lúmens, sobra

Destrossem mites sobre els llums per a muntanya… a més llum no significa que veges més, perquè el teu ull té un límit

«És llum que ja no serveix, que la perds, que et pot servir per fer fotografia o per si vas a una alta velocitat, però per fer un trail, sobraria»

“Que ens vegen és molt important, per seguretat o per temes d’urgència, perquè ens hagen de rescatar…”, explica Jorge Membrado. “Quan una persona està esgotada, de nit, ja crida i no se sent, i un llum és clau”, afirma. És la importància d’anar ben il·luminat a la muntanya. Però, s’han de tindre en compte diversos aspectes, com la duració de les bateries, l’ús d’elles o l’activitat concreta que anem a fer. L’escoltem al programa i ens deixa grans dades com que, amb només “280 lúmens, és suficient”.


Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


 

PUBLICITAT

PARLEM DE LÚMENS I IL·LUMINACIÓ EN LA MUNTANYA

La secció de seguretat, des del minut 24:45

Quan i com?

Utilitzar llum és clau en moltes activitats. La foscor és la paralització de l’activitat o agafar riscos innecessaris. “L’espeleologia seria un cas, però també per fer un cim d’una muntanya, que a vegades requereix començar la ruta de matinada”. El tipus d’il·luminació és important, afirma Membrado, perquè “no és el mateix per a mountain bike nocturna, que podem anar a 25-30-40km/h en alguns trams, que una passejada baix de la lluna…”.

PUBLICITAT

Un ciri, un lúmen

Els lúmens són “una mesura per calcular la quantitat de llum”, explica el nostre expert en seguretat. “Un ciri fa un lúmen, i a partir d’això es va sumant. 100 ciris serien 100 lúmens… que és el mínim que hauríem de tindre per anar a la muntanya. És cert que hi ha gent que s’ha tirat a il·luminacions de 400 o 500 lúmens, però això no és gratis, perquè això requereix de moltes vegades de portar més pes, piles que s’esgoten abans, més preu… hi ha que intentar regular la necessitat real, del que són les nostres  pretensions”.

PUBLICITAT

Quedar-se sense bateria

En el cas de l’espeleologia… “et pots quedar sense aigua, sense menjar, però no et pots quedar sense llum, perquè no eixes i t’han de vindre a buscar”. Tan clar com això. “De cara a l’estiu, hi ha gent que ix per la vesprada i si passa una avaria o alguna cosa es troba en meitat de la nit… Hi ha accidents de trànsit en bicicleta de carretera, que preguntes per què portaven la llum apagada, i et diuen que no la portaven apagada, sinó que la portaven al màxim de llum… i què passa? Que al màxim eixa il·luminació aguanta dues hores… i al final no li queda llum”. Les bateries duren el que duren, però s’ha de saber tractar-les: “Depenen dels cicles de càrrega i descàrrega de la bateria, i també del fred. Si fa fred, es recomana que la bateria la portes contra el cos, per la calor que desprèn”, perquè si no, s’esgota ben ràpid.

Amb 280 lúmens, sobra

Hi ha estudis sobre la carrera de lúmens, d’agafar frontals de 1.000 o 2.000 lúmens, segons explica Membrado, en els quals s’ha arribat a la conclusió “que a partir de 280 lúmens, la majoria de persones la pupil·la ja no dilata. Per a l’ull és llum que ja no serveix, que la perds, que et pot servir per fer fotografia o per si vas a una alta velocitat, però per fer un trail, sobraria. La nostra mesura és, per a llum d’emergència, de 100 lúmens, i per a il·luminacions obligatòries, si són condensades poden ser de 400, però per focalitzar, però per a veure’t, amb 280 lúmens és suficient”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »