Cardona fa números en el World Vertical Circuit

“Si veig que a Dubai puc pescar alguna cosa, m’animaria… si no, aniré a Hong Kong, que puntua doble”

Ignasi Cardona va ser quart en la passada Pujada Vertical al Gran Hotel Bali… una competició diferent de les que està fent, però que era a ‘casa’. Porta un any que viatja molt, perquè forma part del Vertical World Circuit, en el qual lluita per estar al davant. Està segon de moment, però venen temps difícils perquè la classificació es complicarà. Ho sap, i fa càlculs… parlem amb ell per saber què en pensa i si la muntanya li diu de tornar o no… Ho podeu escoltar en el programa, ací baix.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

LA PUJADA AL BALI I EL CAMÍ DE CARDONA EN EL WORLD CIRCUIT

Parlem de Vertical des del minut 15:30

Vertical World Circuit

És un circuit de deu proves, de les quals puntuen les cinc millors. “I jo en porte cinc i ara en queden cinc… tres som els que hem puntuat les cinc carreres i ara queda la resta… que en teoria encara puc millorar, però el més normal és que els altres puntuen i em passen”. És a dir, que no està fàcil mantindre la segona posició que té ara.

PUBLICITAT

Hong Kong és doble

“Ara em reservaré a l’última a Hong Kong”, assegura, tot i que té “dubtes d’anar a Dubai un mes abans… si veig la classificació com està que puc pescar alguna cosa, m’animaria, però si no vaig directament a l’última, a Hong Kong, que puntua doble. I a veure el que passa…». Hi ha quatre o cinc corredors que es dediquen exclusivament a escales “i es nota… i són prou més joves també”.

PUBLICITAT

Turisme esportiu

«Això per a mi són com unes vacances”, assegura Cardona, que ha estat viatjant entre les principals capitals per competir, però també ha aprofitat els viatges per conèixer nous països. Sobre les verticals, el circuit, recorda que ja havia corregut, “i m’agrada”. “Són proves que en deu minuts les fas i al cap d’una hora ja pots anar a passejar i recuperar. Abans feia marató i estava el dia d’abans descansant, el dia de carrera i l’endemà mort, i no veia res de la ciutat. Ara no, ara les carreres són al centre en un lloc emblemàtic, i des de dalt de tot ho veus tot de seguida”.

De muntanya, què?

I què passa amb la muntanya? Moltes escales puja, però de terra què? Cardona no ho ha oblidat del tot. “Ara aniré al Vertical de Granada amb la selecció valenciana”, afirma, tot i que és sincer: “Realment la tinc un poquet apartada… en tot l’any no he fet res. I ara faré Granada, i ja veurem… però no tinc res més previst”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »