Catalá, davant la gran oportunitat

Comença un període “molt il·lusionant” amb la primera Copa del Món a Montreal

“Al final els que anem allà som Gustavo i jo, però al darrere hi ha molta gent, i per això ho hem de fer molt bé”

Héctor Catalá i Gustavo Rodríguez ja són a Montreal (Canadà) per disputar la Copa del Món que servirà per començar a aportar els punts per poder disputar els pròxims Jocs Paralímpics de Toquio. “Comença ara un període que és molt il·lusionant, i la veritat és que tampoc acabe de ser molt conscient del que tenim per davant”, assegura el triatleta de Serra. L’escoltàvem al programa explicant les sensacions que tenia just abans d’agafar el vol cap a la seua estrena.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

EL CAMÍ ALS JOCS PARALÍMPICS

Escolta al triatleta de Serra, des del minut 11:40

L’evolució

És el sentiment que tenia Héctor Catalá, que sap que està a un pas de la seua estrena i que mirava amb certa nostàlgia el passat més recent: “És el moment que tires la vista cap a darrere i penses com estàvem fa 3 o 4 anys, i penses en el que pot arribar a ser…”. Eixe passat de tant d’esforç i de tanta preparació per intentar complir un somni…

PUBLICITAT

A donar-ho tot

Una mirada cap al darrere que li feia pensar en tota la gent implicada en aquest projecte olímpic: “La preparació del dia a dia, el estar envoltat de tanta gent normal, tan propera, que em fa sentir tan normal, fa que no siga conscient del que hi ha, però això crec que és un avantatge”. La motivació, hi és, i de quina manera: “Anem a donar-ho tot, a viure una experiència meravellosa que moltes voltes no som conscient de com d’afortunats som de poder viure aquest somni”.

PUBLICITAT

Lesió oblidada

Catalá es va lesionar corrent pel riu. Va caure i es va fer una ferida oberta al genoll. Van haver de posar punts i l’ensurt per com podia continuar la preparació hi era… “He de donar les gràcies sobretot a Alberto Pérez, que és un company d’entrenaments, que m’ha estat guiant en la recuperació, hem estat intentant acurtar els plaços tot el possible sense perdre cap entrenament. Hem fet el que ell em pautava, poquet a poquet, primer fent rodillo a una cama, després ja quan em van traure els punts, nadar, córrer i fer bici suau, i gràcies a això, d’estar rodejat de tants grans professionals, hem pogut solucionar-ho de la millor manera possible, i no es nota en excés”.

Arriba fort

“La competició dirà, però ens trobem molt bé”, era el que destacava el triatleta de Serra. “També he estat parlant amb Gustavo i també està il·lusionat i molt bé, ho tenim tot planificat perfecte, els entrenaments han anat molt bé i les últimes setmanes han estat dures i amb molta càrrega. Per això, no sempre estem en les sensacions més bones, però es tracta d’això, de posar el cos al límits. Ara falten les últimes setmanes per assimilar tot el treball fet, i amb moltes ganes”. El que té clar Catalá és que no és només ell el que està en tot aquest treball: “Al final els que anem allà som Gustavo i jo, però al darrere hi ha molta gent, i per això ho hem de fer molt bé”. Montreal està al caure.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »