Compte amb la calor

El cap de setmana esportiu estarà dominat per les altes temperatures que obliguen a extremar les precaucions en totes les proves programades

El cap de setmana és el preludi de l’estiu més agressiu. Les altes temperatures amb l’arribada de la primera onada de calor faran que els organitzadors de carreres estiguen molt pendents dels termòmetres… però també ho han d’estar els participants, els i les esportistes que es donen cita en cada prova. Torremendo, Manises, Almenara, Benassal, Anna i Bronchales, els centres de les mirades.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Aigua a Torremendo

Torremendo i el seu Aquatló és el protagonista a la província d’Alacant. Hi haurà també Aquatló Escolar. Serà tot el dissabte 29. El mateix dia, també a Manises (València) hi haurà Triatló Cross Escolar de la fase provincial, i el mateix a Castelló, en aquest cas a Almenara, el diumenge.

PUBLICITAT

III Anfibios Trail (Anna)

Anna rep durant la vesprada del dissabte el III Anfibios Trail. Serà a les 18:30h amb un total de 9,00km amb un desnivell suau de 160m /+ però amb passos d’aigua. S’ha de saber nadar, perquè hi ha almenys 70 metres que s’han de travessar del llac d’Anna. Després, combinació entre terra i aigua per a totes i tots, com el Gorgo de l’escala, la ruta de l’aigua o la font de Marzo…

PUBLICITAT

Benassal

La XV Cursa Font de Vida (Benassal) forma part de la Lliga Castelló Nord. Es disputa el diumenge dia 30 i tindrà també la VII Marxa no competitiva. Seran 21km amb 300m/+ per a la primera, i 15km i 550m/+ per a la segona. Una prova per conèixer Benassal i el seu entorn, i sobretot gaudir d’ell.

Calor a Bronchales

13km, 22km, 25km i 43km són els quilometratges que ofereix el Trail Bronchales, a Terol. Arriba a la seua quarta edició i ho fa mirant els termòmetres perquè a la zona les temperatures poden ser molt elevades. Compte i a per totes però amb sentit comú.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »